klik2 kat sini

Tuesday, July 14, 2009

:: PROMO JULY ~ MIOR, BIDADARI, Q-SHE, COCOA COLLAGEN, ONE DROP PERFUMES, AURA SERI, NATASYA, BIODEX, CURORA , SMILAX, , NONA ROGUY DAN BANYAK LAGI::



JOM SHOPPING... NOW TGH ADA PROMOTION KAT BLOG NIH.. DISKAUN UNTUK SEMUA PRODUK YANG DIJUAL DI LAMAN BLOG INI....

POS LAJU DISCOUNTED TO RM 3.00 FOR ANY SINGLE ITEM PURCHASED (Usually RM6). FREE POS LAJU IF BUYING RM150 above OR MORE ITEMS. PROMOTION WHILE STOCK LAST!!!!

Glitter Graphics



Glitter Photos


KEMBALIKAN KEREMAJAAN ANDA

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman.

Koko Pra campuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:
Marine Collagen Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit
Kacip Fatimah Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
Lobata Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
Krimer bukan tenusu Membantu meningkatkan daya kesihatan anda
Dextrose monohydrate Melambatkan proses penuaan
Oligo saccharide Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

Kebaikan dan khasiat
  • Membantu mengimbangi hormon
  • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  • Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  • Melambatkan proses penuaan
  • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Memberikan tenaga
  • Membantu mengurangkan keguguran rambut
  • Melancarkan peredaran darah dalam badan
  • Mengimbangi berat badan
  • Meningkatkan daya penghadaman
  • Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
HARGA : RM 20.00 (sekotak)
RM 60.00 (3 kotak = stok sebulan)

KINI HANYA : RM 53.00 (penghantaran percuma)

Sabah / Sarawak : RM 69.90

KINI HANYA : RM 64.00 (penghantaran percuma)

*** PROMOSI TAMAT SEHINGGA 31 JULAI 2009 !!!

SELAMAT BER'COLLAGEN' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JOM BACA TESTIMONI NIH..........

Testimoni 1: Testimoni untuk penggunaan seminggu Cocoa Collagen. -breast mcm besar & bulat, serious kau…baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama. Tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia. Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni.

Testimoni 2: akak….nak update lagi nih… JERAWAT? DAH HILANG!!!!!suke sangat… BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih… TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU…hehehe… best sgt la..x pyh nak kena sental ari2….YANG PALING BEST….!!!MUKE SAYER DAH OK….MCM MUDA JER RASA….( org asyik teka 20 jer…)hihi..padahal umur dah 24…wakakakaaa….

Testimoni 3: Nadia says:” kak.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh… ”


Glitter Photos

MINI LIPSTICK WITH PEARL..

Mini Lipstick berfungsi sebagai pelembab bibir yang dapat memulihkan kekeringan pada bibir sensitif. Di perkaya dengan serbuk mutiara yang terkenal untuk kecantikan kulit, untuk awet muda seperti remaja dengan melawan kekedutan. Serbuk mutiara mengandungi kalsium karbonat yang menguatkan tulang dan otot di samping mengurangkan kecacatan pada kulit serta membina semula kesihatan anda.

Mini lipstick berfungsi sebagai :

~memperbaiki kehitaman pada bibir menjadi lebih cerah ke warna asal
~melembapkan bibir
~mengatasi masalah bibir kering
~tahan lebih lama

Dapatkan sekarang dengan harga
RM26.00 (SM)/RM36(SS)

FREE POSTAGE

Produk Mini Lipstick Keluaran Crystal Liz Cosmetics Series ini di datangkan dengan 6 warna menarik untuk memudahkan anda menyesuaikan warna bibir anda dengan warna pakaian anda setiap hari..



LEMON SLIMMING DRINK PLUS COLLAGEN & FIBER

Glitter Photos



Harga : RM49.90 (WM) / RM59.90(EM) -30 sachet

FREE POSTAGE

Minuman fiber yang sedap dan berkesan. Produk terus dari kilang yang harga lebih murah. Lemon Slimming Drink Plus Collagen berkhasiat :

~Membersihkan usus dan mengurangkan toksin dalam badan

~Mengaktifkan sel dan meningkatkan pertumbuhan sel dalam badan

~Membekalkan vitamin yang diperlukan oleh tubuh badan

~Mengimbangi perembesan dalaman dan menguatkan daya ketahanan badan

~Menguatkan fungsi - fungsi fisiologi dan menghapuskan penyakit

~Membantu mencegah barah kolon dan penyakit zaman moden

~Melambatkan proses penuaan dan untuk awet muda

~Menjaga bentuk badan khususnya mengatasi kegemukan

~Agen kecantikan semulajadi dalaman dan luaran


Bagaimana Lemon Slimming Drink Bertindak


~Membantu memperbaiki sistem penghadaman, membersihkan usus dari segala kotoran serta toksin yang melekat akibat pemakanan

~Membantu mengurangkan berat badan dan melansingkan badan bagi mereka yang mengalami masalah kegemukan

~Membantu mengurangkan masalah sembelit dan buasir

~Membantu menambah tenaga bagi mereka yang selalu lemah - lemah badan dan tidak bertenaga

~Membantu mengurangkan kesakitan bagi wanita yang mengalami senggugut & haid yang tidak sekata

~Membantu mengurangkan gejala menopaus seperti kerap sakit kepala, insomnia, sentiasa kebimbangan, cepat marah, kerap berpeluh, debaran jantung, kemurungan, muka kerap merah padam, nafsu seks menurun, rasa kering dan gatal di faraj, masalah kencing, perubahan emosi dan kerap sakit sendi.

~Membantu merendahkan kadar kolestrol yang tinggi , mengurangkan risiko penghidap sakit buah pinggang dan kencing manis

~Melambatkan proses penuaan

Khasiat limau nipis


Jus buah limau nipis membunuh kuman disenteri, kolera dan tifoid. Asid sitrik yang terkandung dalam limau nipis berkesan menghilangkan lemak dan menguruskan badan. Asid sitriknya juga boleh digunakan untuk melegakan perut dan melancarkan penghadaman. Limau nipis juga mengandungi vitamin A.

Menurut satu kajian, berlakunya pelbagai jenis penyakit adalah berkait rapat dengan saluran gastro-usus (usus besar kita). Ini bermakna saluran gastro usus yang tidak sihat adalah punca sebenar kebanyakan penyakit moden dewasa ini seperti:

a)Darah Tinggi
b)Kencing Manis
c)Angin dalam badan
d)Berat badan berlebihan
e)Toksin dalam usus
f)Sembelit
g)Ghout
h)Buasir
i)Barah
j)Throid

Usus besar adalah seperti sistem pembentungan, sisa makanan yang tidak dapat dihadamkan akan melalui saluran ini sebelum disingkirkan dari tubuh kita. Saluran usus bukanlah saluran yang lebar dan luas, sebaliknya ia sempit dan bengkang bengkok.Oleh itu proses penyingkiran sisa buangan bukanlah semudah seperti yang di sangka.

Kolon manusia adalah seperti sistem pembuangan sampah. Usus yang penuh dengan sisa makanan adalah sama dengan bandar yang dipenuhi dengan sampah sarap .Jika kita tidak membersihkannya mengikut masa yang ditetapkan , toksin akan mula terkumpul. Bakteria baik akan mula mengurang manakala bakteria tidak baik akan meningkat dan mengakibatkan pelbagai jenis penyakit dan masalah - masalah kesihatan.

Kita boleh meningkatkan pengambilan fiber untuk mengekalkan kesihatan saluran gastro usus kita. Fiber boleh dianggap sebagai pembersih kolon dan rakan yang baik bagi mereka yang berhasrat untuk mengurangkan berat badan.Walaupun tidak sukar untuk mendapatkan fiber daripada makanan tetapi kita selalu tidak mengendahkannya.Jadi adalah menjadi pilihan yang baik jika kita mengambil makanan tambahan berfiber tinggi dengan bijak.

Kandungan Lemon Slimming Drink :
Ekstrak Limau, Pysllium Husk, Collagen, Corn Fibre, Oligo Fruktosa, White Kidnet Bean, Dextrose Monohydrate dan Cassia Seama

TESTIMONI :

Puan Nura, KL
Bagus la lemon ni , pada harga murah RM50 je hubby akak dah turun berat.nampak perubahan la .sehari dia minum 2 sachet ..cepat skit kurus..hehe

TESTIMONI 2
Puan Lindasoalan:hai linda mcmana lemon
jawapan:Hai salam , saya dah minum seminggu fiber ni rasa ok la
soalan: manatau ok , berat turun ke? ada timbang?
jawapan:tak timbang pun tp seluar jean ketat saya dah bleh pakai.
soalan: baguslah alhamdulillah, teruskan lagi , jgn lupa minum air banyak..hehe tq
jawapan : ye insyallah


Cara penggunaan :

Masukkan satu sachet Lemon Slimming Drink ke dalam cawan.

Tambah air sejuk sebanyak 200ml (cawan kopi bukan mug) kacau sebati baru minum.(Jgn masukkan air panas @ air suam kerana ia akan membeku seperti jeli).Sebaiknya di minum 1 jam sebelum makan.

Glitter Words



Glitter Photos


BIDADARI

Membina karisma wanita dari dalam, suami tidak mungkin melupakan anda..

INFO PRODUK.. SILA BACA DI ---------->>>

HARGA :- RM 53.00

RM 58.50 (E.M)


FREE POSTAGE / PENGHANTARAN PERCUMA KEPADA ANDA



Glitter Photos


Q-SHE

Q~She bermaksud Quality She.. utk anda yg menghargai nilai wanita sejati. Qshe diadun dari bahan semulajadi mewah yg unik dirumus khas untuk wanita yg mementingkan kecantikan luaran dan dalaman.

Q~She dikomposisi daripada lobata atau nama saintifiknya Pueraria. Lobata atau Pueraria mempunyai 13 spesis atau keluarga di mana spesis yg terbaik adalah keluarga Pueraria Mirifica. Spesis tersebut (Pueraria Mirifica) yg diadun dalam QShe terbukti sangat berkesan meningkatkan dan membaik pulih kadar hormon estrogen dalam tubuh wanita bagi mengaktifkan kolagen di bawah kulit, Kesan daripadanya, kulit anda akan tegang dan lembut, payudara menjadi montok dan punggung bertambah menarik.


Setiap 300mg kapsul Qshe mengandungi :-
Herba Labisia Photolne - 50mg
Pueraria Mirifica - 200mg
Radix Eugenia Dyeriana - 50mg

Harga :- RM68.00 (Semenanjung) (42 kapsul)

RM75.00 (E.M)

FREE POSTAGE / PENGHANTARAN PERCUMA KEPADA ANDA


Glitter Text Words - http://www.glittertextlive.com



Glitter Photos


MIOR Miracle Bar~Mampu merawat masalah kulit berjerawat, tona wajah tak sekata, eyebag, jeragat, kelemumur, gatal kulit, excema dan by lagi. Gabungan Algae dgn formula IndineLuxe dan Heilmoor Clay menjadikan MIOR sabun yg unik. Hanya 3 minit sahaja anda akan dapat melihat perubahannya, kulit bertambah cantik dan berseri, tidak perlu suntikan Botox, Collagen atau Lazer..

NAK LEBIH INFO... SILA BACA DISINI ------------>>>>

Harga :
RM 259 (1 bar) - utk 4 bulan kegunaan
RM 130 (1/2 bar) - utk 2 bulan kegunaan
RM 70 (1/4 bar) - utk 1 bulan kegunaan
RM40 (1/8 bar) - utk kegunaan 2 minggu

Ukuran :-

1 Bar : 6cm x 4 1/2 cm x 2 1/2 cm
1/2 bar : 3cm x 2 1/2 cm x 4 1/2 cm
1/4 bar : 2cm x 2 1/2 cm x 3 cm
1/8 bar : 1cm x 1 cm x 1.5 cm



1 BAR ~ RM199 ONLY !!! FREE COURIER SERVICE TAU..
1/2 BAR ~ RM120
1/4 BAR ~ RM70
1/8 BAR ~RM40 (TRIAL LEBIH KURANG 2 MINGGU )




Glitter Graphics


Order Form !!!

Name:
Email Address:
Telephone No:
Nama / Jenis Produk (eg : cocoa collagen power plus)
Quantity Produk :
Price per Unit (eg: RM55.00)
Price include shipping? YES NO
Payment Method : CIMB MAYBANK PUBLIC BANK C.O.D
Delivery Mode : POS LAJU SELF PICK UP
Delivery Address :
Free email forms
 

Cantik Manis 82 Copyright 2010 | Designed by NC