klik2 kat sini

Monday, January 18, 2010

DETOX FOOT PATCH

JOM BER'DETOX' DENGAN HARGA YG MURAH.. JANGAN TUNGGU LAGI, DAPATKAN DETOX PATCH ANDA SEKARANG JUGA!!!!








Caranya:
pakai 5 malam berturut2 foot detox patch, cuti 2 malam, guna semula mlm berikutnya... tujuan cuti 2 malam tu nak bg toxic tu kumpul blk spy mlm berikutnya penyingkiran lebih bagus...

jd, sbln hanya pakai 22 hari (44 patches).... pakai sehingga sbln atau sehingga warna patches tu tak kehitaman lg, kalu dah clear tu bleh la berhenti.. kalu hitam lg tu x bersih lg la... recommendation melakukan program nyahtoksik adalah 3 - 6 bln sekali... bergtg pada bdn dan lifestyle kite... so, x rugi, kalu beli 44 patches, pakai skit kalu dah ok, bleh kongsi ngan pasangan kita... ataupun, guna lg utk next program, grab la sementara harga tgh murah bangat..

ramai yg tertanya2, bagaimana cara nk berdetox yg terbaik skali.... recommendation kalu nk dptkan hasil yg terbaik, buat program sebulan...

caranya:
pakai 5 malam berturut2 foot detox patch, cuti 2 malam, guna semula mlm berikutnya... tujuan cuti 2 malam tu nak bg toxic tu kumpul blk spy mlm berikutnya penyingkiran lebih bagus...

jd, sbln hanya pakai 22 hari (44 patches).... pakai sehingga sbln atau sehingga warna patches tu tak kehitaman lg, kalu dah clear tu bleh la berhenti.. kalu hitam lg tu x bersih lg la... recommendation melakukan program nyahtoksik adalah 3 - 6 bln sekali... bergtg pada bdn dan lifestyle kite... so, x rugi, kalu beli 44 patches, pakai skit kalu dah ok, bleh kongsi ngan pasangan kita... ataupun, guna lg utk next program, grab la sementara harga tgh murah bangat..

so, program detox sebulan @ 44 pcs utk SALE KALI NI berharga RM57 shj
... tampil sihat dan anggun!!!!!

HARGA :

RM1.60 SEKEPING..
BELI 10KPG = RM15.00
(x termasuk pos ye!!!)

NAK BELI BORONG ???? BOLEH... HARGA MENARIK DITAWARKAN... RM90/100PCS.. POSLAJU FREE...

Order Form !!!

Name:
Email Address:
Telephone No:
Nama / Jenis Produk (eg : cocoa collagen power plus)
Quantity Produk :
Price per Unit (eg: RM55.00)
Price include shipping? YES NO
Payment Method : CIMB MAYBANK PUBLIC BANK C.O.D
Delivery Mode : POS LAJU SELF PICK UP
Delivery Address :
Free email forms
 

Cantik Manis 82 Copyright 2010 | Designed by NC