klik2 kat sini

Monday, November 2, 2009

BEAUTEE AMPOULE

TERHANGAT DI PASARAN..
BEAUTEE AMPOULE... KUALITI HEBAT.. HARGA MURAHHH...
HANYA DI CANTIKMANIS...



BOX OF BEAUTEE AMPOULE


ampoule

LOOSE BEAUTEE AMPOULE

BEAUTEE FACE AMPOULE.


APA ITU AMPOULE ?


Ampoule adalah cecair yang tinggi kepekatannya di pack dalam botol kedap udara .


Ampoule biasanya mengandungi extract botanic,vitamin dan gabungan pelbagai enzim.


Apa yang pasti tiada bahan pengawet dan chemical berbahaya.


Ampoule ini diciptakan untuk setiap jenis kulit dan memberi kesan yang menakjubkan untuk pelbagai masalah kulit wajah seperti jeragat,jerawat ,kulit

berminyak dan pelbagai lagi.


Untuk mendapatkan kesan yang lebih menakjubkan gunalah ampoule bersama mask..

Macam mana nak guna Ampoule?

1) Cuci muka bersih
2) Scrub ( untuk kulit byk jerawat jgn scrub terlalu kuat) dan cuci hingga bersih
3) Sapukan Ampoule (urut-urut hingga meresap ke dalam kulit)
4) Pakai Mask (15-20minutes)(pilih 3 d powder mask yang sesuai dengan masalah kulit)
5) Pakai Toner
6) Pakai Moisturiser/Night cream

***Ampoule mesti digunakan sekali sahaja kerana ia boleh bertahan selama 4 jam selepas botol dibuka ***

PROFESSIONAL GRADE AAA++ GERMANY FORMULATED AMPOULE.

seperti yang ditulis kat atas ni..face ampoule yang saya jual ni memang dari gred paling bagus dan bukan gred B atau gred C. kalau jenama lain kebanyakan je gred b dan c tapi ramai org tak tahu...tau.. dah lah dijual sbotol kecik rm 30 hingga 40..hai org sanggup nak cantik ..main beli ajer..
dah beli tak pelah..ni tau boleh dapat murah..tolong promote kat member yer..

Formulated in Germany
Packaging : 3ml
Minimum order quantity : 1 box (10 botol)


BEAUTEE Facial Ampoule

Germany Technology
No fragrance, No preservatives, No chemical.

Sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitive
High concentation of plant extract and active ingredient.


Okeyyy.. ni nak citer jenis-jenis Ampoule plak...


1) NEUTRALIZING(COLLAGEN) AMPOULE


fungsi : membantu meningkatkan colagen kulit dan menyegar dan balancekan kulit anda agar mudah untuk pulih dari keletihan sehari-hari. hmm kepada sesapa yg nak dapat result cepat gunalah selalu colagen ampoule ni memang nampak kesan 1-2 kali guna ajer tau. ye lah untuk kakak dalam 40++ keatas tak payah nak suntik-suntik lagi..guna je ampoulse sure boleh nampak perubahan ketara tau.

Sesuai untuk bakal pengantin dan juga nak buat photo shoot.

Waktu yang paling sesuai di pakai adalah waktu pagi.Pengunaan untuk jangka masa panjang boleh melambatkan proses penuaan... wahhh..sukenyaaa


SUITABLE SKIN TYPE : NORMAL TO DRY SKIN, AGEING SKIN, BRIDAL MAKE-UP USE,MAINTAIN.

NOT SUITABLE : KULIT BERMINYAK


2) WHITENING AMPOULE


FUNGSI : Mencerah kan kulit wajah disamping meningkatkan kelembapan wajah. Ok sesapa yg kulit dia cam kusam jer..pas tu dari jauh nampak kelam..sedangkan sebenarnya boleh lagi dicerahkan..amik ampoulse ni..coz dia sgt2 membantu...guna selalu..insyaallah...

SUITABLE SKIN TYPE: NORMAL TO DRY SKIN,MAINTAIN
NOT SUITABLE : OILY SKIN

3) PURIFYING AMPOULE

FUNGSI: Control oil sebum production. Good for acne,oily skin,sensitive oily skin...Haaaa... Cam gitulah yg ni sesuai untuk kulit yg bermasalah dan sensitif..jgn risau..ampoule rasanya nyaman..tak menyakitkan langsung..kita boleh guna ngan
selamat dan ceria....so sapa nak merasa kulit halus...dan pulih dari masalah anda
gunalah selalu ampoule ..ni kalau boleh setiap malam...dah dpt murah ni..tak mahal pun..kalau kat center lagi mahal.

Ampoule ini mampu mengeringkan dan menghapuskan jerawat, kerana purifying akan membuang toxin pada kulit muka, rawatan ini mestilah disusuli dengan soothing ampoule untuk menghalang kulit berminyak dan kotoran melekat pada kulit muka dan naik jerawat balik,, okeyyy.. jerawat?? x perlu risau lagi!!

SUITABLE SKIN TYPE: OILY & PIMPLES SKIN, TREATMENT.SENSITIVE SKIN

NOT SUITABLE : DRY SKIN, AGEING SKIN


4) HYDRATING AMPOULE

FUNGSI : Reduce water loss and supplementing moisture to your skin.Ha ini
untuk org yang kulitnya kering bebenor..dan asyik nak menglupas..atau hampir-
hampir nak jadi cam gitu..kene rawat cepat..ampoule ni kan 2 kali je dah nampak perubahan ketara tau..

SUITABLE SKIN TYPE: NORMAL TO DRY SKIN,UNTUK MAINTAIN
NOT SUITABLE: OILY SKIN

5) FIRMING AMPOULE

Fungsi: Anti-wrinkle solution. Renew skin for a youthful complexion.Firm your sagging skin if use long term... kakak-kakak bila lagi nak test ampoule ni ..kalau amik dari usia muda..wow..tak dpt dibayangkan 20 tahun lagi...dia boleh hilangkan kedut-kedut..garisan-garisan halus kat muka.

SUITABLE SKIN TYPE : AGEING SKIN,NORMAL TO DRY SKIN,SESUAI SEBAGAI UNTUK MAINTAIN..
NOT SUITABLE: OILY SKIN


6) SOOTHING AMPOULE

Fungsi : Calms your skin to prevent any outbreak or irritation of your skin towards the surrounding environment..ha..yg ni bagus untuk kekal cantik..muda bergaya. Anda semua perasan tak banyak ampoule kat atas ,banyak tak sesuai untuk kulit berminyak???????

Jadi masalah utama kulit adalah kulit berminyak , jadi peranan utama soothing ampoule mesti diutamakan sebelum anda memilih untuk mengunakan ampoule jenis lain.Biasanya kalau muka banyak jerawat punca utama adalah masalah kulit berminyak, jadi anda boleh maintain soothing 3 kali seminggu,maka jerawat susah nak datang.kalau boleh maintain dengan powder mask jugak.

SUITABLE SKIN TYPE : SENSITIVE SKIN,OILY & PIMPLE SKIN,NORMAL TO DRY SKIN

7) VITAMIN C AMPOULE (100% CONCENTRATED PURE VIT C)

ha..ok rasanya betapa tingginya khasiat vitamin c kalau hari2 tenyeh kat muka
kita ni kan...jadi buat apa nak buat suntikan vit c mahal-mahal...guna ampoule
pun boleh langsung tak sakit...malah lebih selamat.

SUITABLE SKIN TYPE: ALL SKIN TYPE
peringatan : must be finished ASAP because this is PURE Vitamin C
ampoule.Don't keep too long coz it is the same as oranges will change colour coz
it is 100% Pure with no chemical added.

8) EYE CARE AMPOULE

FUNGSI : Hydrates the epidermal layer around the skin of eye zone area.
Helps to reduce wrinkles and fine lines at eye contour areas.
Minimizes dark circles and reduces fine lines.
ok untuk mata pun ada ampoule tau...he..he..complete treatment nih..

SUITABLE SKIN TYPE: ALL SKIN TYPE, DARK EYE CIRCLES,EYE BAG

9) OPEN PORES AMPOULE

SUITABLE FOR ALL SKIN TYPE ESPECIALLY THOSE WITH BIG PORES.


ok harap-harap semua faham penerangan diatas.coz saya nak translate semua

tak berapa pandai yer..ini pun saya copy dari catalog supplier..hehehe..hetapi so far fahamlah semua....so guys boleh beli campur-campur...nak beli apa..key...tapi
mesti 10 botol...

ok contohnya mcm nii
nak soothing 3
nak hydrating 3
nak eye care 4
so total 10 kan 1 box kan
kalau nak beli.. cam biasa,, emel or sms.. bank in.. kami akan hantar pd anda...


Untuk ampoule.. cantikmanis hanya gunakan penghantaran by POSLAJU yerrr.. pos parcel x dakkk..


kenapa pakai pos laju?
paling selamat...ampoule ni botol kaca...so kene jaga-jaga.

Haaa.. ini yang ditunggu2 kan.. Ada kelulusan KKM ke??? Nahh, ini jawapannya...

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN.

No. Registration No./Notification No. Product Name


1. NOT090400190K BEAUTEE EYE CARE AMPOULE

2. NOT090400191K BEAUTEE FIRMING AMPOULE

3. NOT090400199K BEAUTEE GOLD SERUM

4. NOT090400192K BEAUTEE HYDRATING AMPOULE

5. NOT090400193K BEAUTEE NEUTRALIZING AMPOULE

6. NOT090400194K BEAUTEE OPEN PORE AMPOULE

7. NOT090400195K BEAUTEE PURIFYING AMPOULE

8. NOT090400196K BEAUTEE SOOTHING AMPOULE

9. NOT090400197K BEAUTEE VITAMIN C AMPOULE

10.NOT090400198K BEAUTEE WHITENING AMPOULE


OK Nak cite sikit pasal ampoule nih...korang mesti tanya apa peranan ampoule nih utk kulit muka..okey..ampoule adalah extract tumbuhan yang mengandungi vitamin khusus yang mempunyai kadar kepekatan yang tinggi....so sebab tu disimpan dalam botol kaca.


setiap botol mengandungi vitamin khusus untuk sesuatu masalah kulit. Contoh purifying ampoule mampu menghilangkan dan mengecutkan jerawat(acne ) anda dengan 2 kali guna..jer ..tapi jgn guna 2 kali jer..gunalah sekotak (10 botol) selama lima hari..insyaallah jerawat akan hilang...terus...tapi lepas tu tak boleh stop terus ..gunalah ampoule khusus untuk masalah lain ..pulak..supaya muka kita kekal cantik menawan...


sebenarnya pakai ampoule ni sekali guna je dah ketara muka u alll..rasa putih dan licin semacam jer...bila nak gi opis I myself rasa confident jer ..walaupun tak pakai make up...well I terlalu sibuk selalu lupa nak letak ampoule hu..hu..

ampoule yang paling popular dan baru je datang dah nak habis adalah whitening dan vitamin c....ok apa yg spesel sgt 2 jenis ampoule ni..tak lain tak bukan..keberkesanannya yang cepat ler...

ampoule whitening...pakai je lah 2-3 kali dah hilang muka yang nampak kusam dan legap akibat cahaya matahari....sangat lah sesuai utk org nak bernikah...oooii..ramai yg suka ampoule ni ..sampai order 4-5 kotak sorry ye dear..kali ni I jual 10% diskaun jer dari rege baru..coz..nanti org lain tak dapat..sian doranggg..


ampoule vitamin c pun sama jugak..kalau artis cun ifa raziah cucuk kat muka..kite tak pyh cucuk lah cuma sapu dah tapi sapu hari2 pun akan dapat hasil yang sama...vitamin c buat kulit kita tegang dan licin dan tegang...he..he...


sebab tu dua ampoule ni dapat permintaan tinggi dan rege nyer tinggi....
hmm ampoule lain tak kurang hebatnya....contohnya kalau u all banyak jerawat...cepat-cepat amik purifying mana kala kalau muka berlubang-lubang tu..amik open pore sampai ilang lubang tu..

okey nak rawat muka dgn ampoule open pore memang berkesan..tapi u all kene sabar mesti amik everyday sampai lah muka u all sembuh...baru amik puryfying...dan ampoule yang lain..key...
Anything... boleh sms saya untuk penjelasan/info...

PROMOTION !!!!

HARGA : RM35.00 /BOX
RM4.00 /vials
Selamat ber'Ampoule'...

BEAUTEE 24K GOLD SERUM

JOM BELI GOLD SERUM.. BEST PRICE IN TOWN!!!

HARGA MURAH.. KHASIATNYE BANYAKKKKKK...



BOX OF GOLD SERUM



LOOSE GOLD SERUM

24 k emas tulen digunakan dalam serum ini untuk membantu membekalkan collagen kedalam kulit,

** membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk,debu dan persekitaran tidak sihat.
** melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv

** boleh menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka masa panjang.

** membantu pengaliran darah

** membantu merawat kulit sensitif

** menghalang kedutan dan garis halus

** menegangkan kulit

sesuai untuk anda yang baru menginjak ke umur 30 tahun dan hingga berumur 60 tahun..melambatkan proses penuaan.. supaya sentiasa gebusszz dan cun melecunnn...

Bahan -bahan yang digunakan untuk menghasilkan serum ini adalah dari herba dan rempah terpilih untuk memberikan suasana exotic yang sebenar.

Opps....SORRY YER... kulit berminyak tak boleh guna sebab serum ni ada collagen, tapi jgn susah hati ,kita buat treatment untuk kurangkan masalah kulit berminyak baru kita pakai serum yer.. jgn sedih-sedih

cara mengunakan amat mudah sama seperti mengunakan ampoule urut seluruh muka dan urut menghala keatas.


BAHAN-BAHAN
Deionised water, Hydroxyl Ethyl Cellulose, 24k Gold Leaf, Hydrolysed Soluble Collagen, Peptite, Rosemary Extract, Green Tea Extract, Ascorbic Acid, Vitamin A,Vitamin E, Diazolidinyl Urea

BANTAL PANAS/ TUNGKU/ PORTABLE WARMER BAG











(Stok Terhad)


Bantal Panas @Tungku Elektrik Mudah dan Berkesan

Produk ini merupakan inovasi terbaru tungku yang satu ketika dahulu bersifat tradisional kini di perbaharui untuk kemudahan anda, ia sangat baik untuk kesihatan anda sekeluarga.

Diperbuat daripada bahan anti-kuman yang mengandungi cecair, tungku moden ini bersih dan mempunyai unsur perubatan yang tersendiri.

Fungsi :
1. Mengelakkan artritis.
2. Baik untuk pesakit strok.
3. Mengurangkan sakit servikal vertebra.
4. Mengurangkan sakit kepala, sakit gigi
5. Melegakan sakit leher, bahu dan belakang badan.
6. Melegakan masalah sengugut (period pain)
7. Membantu mengurangkan berat badan.
8. Mengurangkan masalah lenguh-lenguh lutut dan sakit pinggang
9. Mengurangkan masalah perut kembung.
10. Melegakan bahagian tulang patah

Ciri-ciri:
Cecair merupakan air garam bukit dan gel, ianya diisi sekali sahaja dan mudah di bawa ke mana-mana.
Berat = 1.7kg++ setiap satu

Siapa yang sesuai memakainya?

* orang dewasa 12 tahun dan ke atas.
* wanita yang baru lepas bersalin dan menghadapi senggugut.
* Menghadapi masalah lenguh badan dan angin.
* Juga untuk lelaki sesuai untuk seluruh badan kecuali bahagian kemaluan.

Cara-cara penggunaan:

Caj tungku selama 5 hingga 8 minit dan lampu khas akan terpadam secara automatik. Bantal akan menjadi panas sehingga 70 - 80 darjah celcius dan ia akan bertahan di antara 2 - 3 jam.










Penting:
1. Pastikan sambungan plug sempurna.
2. Selepas lampu caj terpadam bekalan elektrik hendaklah ditutup.
3. Tanggalkan wayar caj dari bantal.
4. Elakkan dari meninggalkan tungku ini pada suatu bahagian di badan terlalu lama bagi mengelakkan masalah kulit.

HARGA PENGENALAN !!!! RM40 SAHAJA..

HARGA BIASA : RM55.00

Order Form !!!

Name:
Email Address:
Telephone No:
Nama / Jenis Produk (eg : cocoa collagen power plus)
Quantity Produk :
Price per Unit (eg: RM55.00)
Price include shipping? YES NO
Payment Method : CIMB MAYBANK PUBLIC BANK C.O.D
Delivery Mode : POS LAJU SELF PICK UP
Delivery Address :
Free email forms
 

Cantik Manis 82 Copyright 2010 | Designed by NC