klik2 kat sini

Thursday, April 30, 2009

**** COCOA COLLAGEN ~ Power Plus

COCOA COLLAGEN POWER PLUS

KINI HANYA : RM 55.00 (penghantaran percuma)

KEMBALIKAN KEREMAJAAN ANDA

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman.

Koko Pra campuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:
Marine Collagen Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit
Kacip Fatimah Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
Lobata Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
Krimer bukan tenusu Membantu meningkatkan daya kesihatan anda
Dextrose monohydrate Melambatkan proses penuaan
Oligo saccharide Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

Kebaikan dan khasiat
  • Membantu mengimbangi hormon
  • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  • Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  • Melambatkan proses penuaan
  • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Memberikan tenaga
  • Membantu mengurangkan keguguran rambut
  • Melancarkan peredaran darah dalam badan
  • Mengimbangi berat badan
  • Meningkatkan daya penghadaman
  • Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
HARGA : RM 20.00 (sekotak)
RM 60.00 (3 kotak = stok sebulan)

KINI HANYA : RM 53.00 (penghantaran percuma)

Sabah / Sarawak : RM 69.90

KINI HANYA : RM 64.00 (penghantaran percuma)


SELAMAT BER'COLLAGEN' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JOM BACA TESTIMONI NIH..........

Testimoni 1: Testimoni untuk penggunaan seminggu Cocoa Collagen. -breast mcm besar & bulat, serious kau…baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama. Tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia. Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni.

Testimoni 2: akak….nak update lagi nih… JERAWAT? DAH HILANG!!!!!suke sangat… BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih… TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU…hehehe… best sgt la..x pyh nak kena sental ari2….YANG PALING BEST….!!!MUKE SAYER DAH OK….MCM MUDA JER RASA….( org asyik teka 20 jer…)hihi..padahal umur dah 24…wakakakaaa….

Testimoni 3: Nadia says:” kak.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh… ”

Testimoni 4 : Colagen ni mmg marbeles. mula2 mmg i pun sinis jer fikir murah camni ada kesan ke. tp memandangkan harga dia murah sgt i fikir try jer la.firstly, rasa dia mmg sedap. rasa koko campur kopi. i ingat dah 2-3 kotak baru nampak perubahan spt kebanyakan produk kolagen yg lain. tp mengejutkan hari pertama minum masa sahur, mata segar bugar. selalu lepas subuh sambung tido sampai kul 9. kali ni siap solat sunat fajar, mengaji lg tp steady jer x ngantuk. buang air pun lawas n puas. Dalam seminggu penggunaan pulak rata2 pengguna komen tumit kaki yg pecah2 jd pulih licin. ramai x perasan mulanya. lepas seminggu pulak.. hehehehe.. ni yg ramai pompuan suka dgr. kewanitaan kita jadi tambah rapat. ada sorang kakak ni komen kelakar lak. dia dah ala2 kering gitu . tp lepas seminggu minum cocoa collagen ni, dah ada mcm ada pelincir pulak . jd sexlife dia tambah boosting ler. tp baru dia sorang komen cenggitu. tak tau la pulak kat org lain .gitulah.. x sangka produk murah gini memberikan kesan yang menakjubkan.

Testimoni 5: malam td dpt tido 3 jam jer. mcm nk nangis jam bunyi kul 4:30am utk sahur . tp pikirkan anak2 kuatkan gak bangun memasak. i dah plan nk sambung tido terus lepas subuh n suh hubby jer tgk anak2 bersiap ke sekolah. abis makan minum cocoa collagen. tak sampai 5 minit terus mata segar bugar balik . instead of jumping on my bed, i terus mandi n kemas umah pagi2 buta tu. heran husband i sbb td beriya2 dok pesan ngan dia penuh dramatik betapa ngantuk n penatnya.

Testimoni 6: cocoa collagen ni masuk 4hari aku minum cocoa tu, first time aku tgk kotak cocoa tu pun aku dah jatuh hati..coz aku bayangkan aku dpat 1kotak yg ada 30paket…tapi tgk2 dapt 3ktk suspend gak aku ingatkan hang salah antar..mampus aku nak kena tambah duit lagi…tapi upanya 1kotak tu ada 10paket yer…ok aku nak bagi review aku kat hang selepas 4hari aku minum.. first time hirup pergh…sedap ler mengalahkan coffee beans la pulok…tapi mmg sedap hang…aku belasah ler sehari 2kali..lepas buka pose dan masa sahur…apa yg aku dapt rasa mmg badan aku tak letih mmg segar je sepanjang hari seperti yg hang ckp la….lepas tu yg magic nye aku tgk tumit kaki aku yg dulu pecah dan kasar macam org kerja buruh kasar tu alhamdulillah akhirnye bertangkup dan buleh ler dikatakan licin…tapi lum licin sepenuhnye..tapi aku puashati ler coz b4 this aku dah sapu krim macam2 krim..tak jalan juga..akhirnya mimpi aku menjadi kenyataan. hubby aku lak puji aku dia kata muka aku nampak pinkish dari biasa..aik biar betik.. hang pun camtu ke? aku mmg tak amik apa2 selain cocoa hang nie coz aku nak tgk dia nye kesan yg ckp cepat tu…lagi pulok aku minum 2paket sehari tu yg nampak cepat kot…lepas tu kan betul ler hang kata breast ada denyut-denyutan ler..tapi aku tak berani nak kompem ler sebab cocoa coz aku nak period nie sekali berdenyut sebab nak period malu je kat hang….hahahha…panjang lebar lak aku cerita..tapi aku mmg berterima kasih kat hang ler kenalkan cocoa nie..make sure aku nye stok utk tiap bulan ada tau..sampai je masa hang send kat aku…aku nak buat amalan tiap bulan..makna aku nye 2set ler yer sebulan..hahahaha org suh minum 1paket sehari aku lak belasah 2paket sehari..tak per janji murah,berkesan, cantik n selamat .nanti aku update lagi..kawan aku pun nak order nanti dia contact hang..aku dah bagi no ko kat dia dah..

Testimoni 7: So far baru 5 paket aku minum tapak kaki dah tak keras dah la.. aku mmg takde masalah tumit pecah cuma kasar”

Testimoni 8: Nak kata ada perubahan ketara masih baru minum lagi. Cuma akak perasan jerawat dah mulai kering.


Apa tunggu lagi.... jom la berCocoa Collagen!!!!!


Friday, April 24, 2009

***ONE DROP PERFUMES ~ TAWARAN HEBAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fine Fragrances Like No Other

  • Hanya setitik badan wangi sepanjang hari
  • Pati minyak wangi tanpa campuran alkohol dan air
  • Diinspirasi dari Jenama Antarabangsa
  • Tahan lama
  • 2.75ml x 8 Haruman pelbagai jenis dalam setiap kotak
  • Botol Roll -On yang mudah digunakan
  • Mudah dibawa kemana mana
  • Haruman yang berkualiti tinggi tanpa belanja yang mahal
  • Digunakan lebih 100,000 ribu pengguna dan kini dikenali dimana saja
  • Sesuai digunakan semasa solat
  • Harga sekotak hanya RM40- RM45 sahaja
TAWARAN MENARIK BULAN APRIL~MEI 2009......



One Drop Parfum..

2 - 5 set = RM 35.00 satu set

6 - 15 set = RM 33.00 satu set

16set keatas = RM 30.00 satu set

KOS PENGHANTARAN: +RM3

*** Set boleh campur kecuali set selebriti.. Tapi kalau nak campur juga, boleh sms atau e mel saya!!!





Set 1 for WOMEN

  1. Inspired by Escape, Calvin Klein
  2. Inspired by Romance LPV, Ralph Lauren
  3. Inspired by Pleasure, Estee Lauder
  4. Inspired by Jennifer, Jennifer Lopez
  5. Inspired by For Her, Narciso Rodrigues
  6. Inspired by Baby Doll, Yves Saint Lauren
  7. Inspired by Cool Water for Women, Davidoff
  8. Inspired by Apple Blossom, Body Shop
HARGA: RM40.00 / SET







Set 2 for WOMEN

  1. Inspired by Tresor, Lancome
  2. Inspired by Envy, Gucci
  3. Inspired by Heaven, One Drop Perfumes
  4. Inspired by Eternity for Women, Calvin Klein
  5. Inspired by Gloria, Cacharel
  6. Inspired by Miracle, Lancome
  7. Inspired by J'adore, Dior
  8. Inspired by Intense, Hugo Boss
HARGA: RM40.00 / SET



Set 3 for WOMEN

  1. Inspired by CK Be, Calvin Klein
  2. Inspired by No.5, Chanel
  3. Inspired by Light Blue, Dolce & Gabbana
  4. Inspired by Vanilla Musk, Coty
  5. Inspired by Sunflower, Elizabeth Arden
  6. Inspired by Women Boss, Hugo Boss
  7. Inspired by Palace, Paris Hilton
  8. Inspired by Poeme, Lancome
HARGA: RM40.00 / SET




Set 4 for WOMEN

  1. Inspired by Coco Mademoiselle, Chanel
  2. Inspired by Aqua di Gio (Women), Giorgio Armani
  3. Inspired by Lolita Lempicka, Lolita Lempicka
  4. Inspired by Baby Jesz, One Drop
  5. Inspired by Gold, Amouage
  6. Inspired by Montana "Parfum de Peau", Montana
  7. Inspired by Yohji, Yohji Yamamoto
  8. Inspired by Amarige, Givenchy
HARGA: RM40.00 / SET




Set 1 for MEN

  1. Inspired by Blue Jeans, Versace
  2. Inspired by CK One, Calvin Klein
  3. Inspired by Eternity, Calvin Klein
  4. Inspired by Polo Sport, Ralph Lauren
  5. Inspired by Acqua di Gio, Calvin Klein
  6. Inspired by Issey Miyaki, Issey Miyaki
  7. Inspired by Hugo Men, Hugo Boss
  8. Inspired by Pour Homme, Paco Rabbane
HARGA: RM40.00 / SET



Set 2 for MEN

  1. Inspired by Boss Signature, Hugo Boss
  2. Inspired by Tuscany per Uomo, Aramis
  3. Inspired by Cool Water, Davidoff
  4. Inspired by Drakkar Noir, Guy Laroche
  5. Inspired by L'Eau d'lssey pour Homme, Issey Miyake
  6. Inspired by Allure Pour Homme, Chanel
  7. Inspired by Le Male, J.P. Gaultier
  8. Inspired by Pleasures for Men, Estee Lauder
HARGA: RM40.00 / SET



SET TERKINI !!!!!!!!!!!!





WOMEN Celebrities' Special

  1. Inspired by M, Mariah Carey
  2. Inspired by Lovely, Sarah Jessica Parker
  3. Inspired by Curious, Britney Spears
  4. Inspired by Kate, Kate Moss
  5. Inspired by Show Time, Kylie Minoque
  6. Inspired by Paris Hilton, Paris Hilton
  7. Inspired by Black Pearl, Elizabeth Taylor
  8. Inspired by Glow, Jennifer Lopez
HARGA: RM45.00 / SET




MEN Celebrities' Special

  1. Inspired by Instinct, David Beckham
  2. Inspired by Unforgivable, Sean John
  3. Inspired by True Star, Enrique Iglesias
  4. Inspired by Jordan, Michael Jordan
  5. Inspired by Adventure, Ewan McGregor
  6. Inspired by Life, Adre Agassi
  7. Inspired by Blue Seduction, Antonio Banderas
  8. Inspired by He, Usher
HARGA: RM45.00 / SET





**** KOS PENGHANTARAN PERCUMA BAGI PEMBELIAN 6 SET KEATAS....

:) KOS PENGHANTARAN 1 HINGGA 5 SET HANYA RM4.00


LEBIH YANG ANDA BELI...LEBIH LAGI PENJIMATAN YANG ANDA PEROLEHI......

Tuesday, April 21, 2009

***CURORA JUICE / SMILAX JUICE

CURORA JUICE...SMILAX JUICE...

KEMBALI "GEDIK & MONTOK" KEMBALI "MUDA & POWER"





















"RAHSIA KESIHATAN DARI MAK BIDAN KAMPUNG"

Adunan dari 30 jenis herba dan rempah ratus.

Kayu Cinta, Bunga Kembang setahun, Bunga pakma, Akar Serapat, Mas Cotek, Kacip Fatimah, Sanggul Fatimah, Manjakani, ,Halia Bara, Lengkuas Renting, Kurma Madu, Jintan Hitam dan 20 jenis Rempah ratus terpilih..

KHASIATNYA... CURORA JUICE

  • Meningkatkan kecergasan
  • Mengempiskan perut
  • Ketetapan haid
  • Mengatasi senggugut
  • Atasi keputihan, gatal-gatal dan lendir
  • Atasi libido (kedinginan seksual)
  • Atasi bau badan dan faraj
  • Meningkatkan tahap kesuburan
  • Menguakan otot-otot peranakan
  • Menguatkan sistem peranakan
  • Merawat sistem dalaman (Rahim dan Faraj)
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Mencantikkan kulit dan wajah
  • Memejalkan payudara dan punggung
  • Melegakan sakit pinggang dan belakang
  • Mengatasi masalah buasir
  • Mencegah kanser payudara dan rahim
  • Melambatkan proses sebelum menopause
  • Memperkuat sistem imunisasi
  • Atasi masalah selepas menopause...
HARGA : RM49.90 (semenanjung)
RM59.90 (sabah/sarawak)
KINI: RM45 (anda jimat 10%)
RM 54 (anda jimat 10%)
FREE COURIER

TESTIMONI














Tidak ada yang lebih bermakna bagi seorang wanita sekiranaya dipuji tentang paras rupa yang menawan. Saya akui saya dilahirkan dengan rupa yang cantik tetapi di sebalik rupa yang cantik sebenarnya saya mengalami masalah dalaman yang agak kritikal, terutama masalah keputihan, gatal-gatal dan bau yang kurang menyenangkan. Telah banyak duit yang telah saya habiskan untuk mengatasinya, tetapi hasilnya amat mengecewakan. Pada suatu hari rakan sepejabat telah mengesyorkan saya mengambil ”Pemakanan Kesihatan Tambahan” Berasakan 100% Herba -“CURORA JUICE”. Setelah menagambilnya selama 3 hari, saya dapati masalah di vagina saya semakin pulih dan selepas dua minggu ianya kembali normal dan saya rasa sungguh gembira sekali.
Puan Rosiah, Pengkalan Chepa, Kelantan.

Faktor umur memainkan peranan penting dalam kehidupan seorang wanita. Bagi wanita seperti saya yang mencecah umur 40-an (peringkat pra-menopause), saya selalu menghadapi masalah haid tidak teratur, gangguan emosi, tidak nyenyak tidur dan tidak bermaya. Setelah mencuba “CURORA JUICE” sebagai ”Pemakanan Kesihatan Tambahan”, saya dapati semasa haid, darah kotor keluar dengan banyaknya dan badan saya rasa sihat dan lebih bertenaga daripada sebelumnya.
Puan Ani, Subang Jaya, Selangor.

KHASIATNYA... SMILAX JUICE

Keistimewaan Jus Smilax Untuk LELAKI.
Hanya 1-2 sudu besar sehari membantu untuk :
~ Memulihkan Tenaga dan Kesihatan Lelaki
~ Meningkatkan Kecergasan dan Stamina Lelaki
~ Melegakan Sakit Sendi, Otot-otot dan Urat Saraf Badan
~ Melegakan Sakit Pinggang dan Belakang
~ Melancarkan Peredaran Darah dlm Badan
~ Melawaskan Pembuangan Air Kecil dan Besar
~ Mengurangkan Masalah Sistem Penghadaman
~ Mengeluarkan Toksik dari badan
~ Mengatasi Masalah Buasir & Atasi Masalah Gaot
~ Memulihkan Urat Saraf Zakar yg lemah
~ Memanjangkan Masa Bersetubuh
~ Memekatkan dan Memanaskan Air Mani
~ Merawat Masalah Kesuburan dgn meningkatkan paras testosteron dan thyroid
~ Mencegah Kanser Prostat
~ Memperbaiki Sistem Imunisasi dlm badan
~ Melambatkan Proses Penuaan (Awet Muda)
~ Memperbaiki Kesihatan Mental dan Fizikal lelaki

HARGA : RM49.90 (semenanjung)
RM59.90 (sabah/sarawak)
KINI: RM44.90 (anda jimat 10%)
RM 53.90 (anda jimat 10%)

Saturday, April 18, 2009

*** TAWARAN ISTIMEWA KEMBALI LAGI!!!!!!!!

TAWARAN ISTIMEWA....

Para pelanggan yang dihormati.. Diskaun untuk beberapa jenis produk sedang dijalankan.. Potongan bermula dari 5% - 20%... Diskaun ini tiada kena mengena dengan syarikat pengeluar dan pengedaran produk-produk tersebut... Ia adalah inisiatif saya sendiri kepada para pelanggan yang dihargai..

Berikut adalah senarai produk-produk yang diberi potongan diskaun..

1. Produk DCL
2. SOY Collagen + Vitamin C (Perisa Cuppucino & Asli)
3. Madu Khaula
4. MIOR Miracle Soap
5. Produk Yusmira (Teh Herba, Kapsul Manjakani 4+1, Kapsul Belut 5+1, Soy Mirifica, Soy Collagen, losyen Mujarab Pati Halia, B Slima Kapsul plus Pati Halia...)
6. Rangkaian Produk Tok Guru
7. Anggun Collagen 5000mg + Xtra Rapat
8. Produk Leesa Formula
9. Collagen Slimming + Vitamin C
10. Produk Makanan Kesihatan keluaran Al Jabbar Herbs
11. Parfum Egyption Portion
12. Produk Permata Hijrah
13. Sabun Eumora
14. Produk Nurbeaty Line
15. Produk Ombak Besar
16. Produk penjagaan lelaki (Sure-up, Virile, dll)
17. Produk Natasya
18. Produk Biodex

dan banyak lagi!!!!!






Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi saya melalui e mel velvetrawk82@yahoo.com atau call 019-7104742 (Jaja)

***PERMATA HIJRAH

Ini adalah Laman Blog Persendirian yang menjual pelbagai produk kecantikan & kesihatan dan tidak kena mengena dgn mana-mana Syarikat.

Permata Hijrah Enterprise megeluarkan beberapa produk kesihatan.. Di antara yang popular ialah toner penjagaan mata.. Berikut adalah senarai toner mata keluaran permata hijrah..




Untuk cuci mata, gatal mata, berair mata, ketumbit dan mengeluarkan habuk dalam mata.

Harga : RM12.90
NOT 080701826k








  • Masalah rabun dekat dan jauh, masalah urat saraf dan kornea mata, retina, masalah katarak,masalah glukoma,masalah rabun disebabkan kencing manis, mengurangkan power cermin mata dan mencairkan selaput lendir yang tebal di dalam mata dengan izin Allah, InsyAllah...
  • Merawat ulsermulut, pecah bibir dan bengkak gusi
  • Masalah telinga ~ gatal, berair, bernanah..Cuci dalam telinga...
RM 29.90
NOT 080701825k




Untuk masalah silau mata, masalah rabun dekat dan rabun jauh, masalah kornea mata, masalah katarak, masalah glukoma, masalah urat saraf, masalah rabun yang disebabkan kencing manis, mengurangkan "POWER" kaca mata dan mencairkan selaput lendir di dalam mata dengan izin ALLAH. InsyaAllah sembuh tidak perlu dibedah dan tidak berkaca mata lagi. Warna Hitam = Untuk kegunaan malam Warna Hijau = Untuk kegunaan siang

RM59.90 setiap satu
NOT 080701824k




Masalah rabun malam, rabun ayam, masalah silau mata yang serius, masalah urat saraf mata yang serius, masalah retina rosak, masalah kornea koyak, masalah katarak yang lebih serius, masalah saluran air mata tersumbat, masalah kekeringan airmata, masalah mata yang sangat letih, masalah rabun dekat & rabun jauh yang lebih serius, masalah rabun yang disebabkan oleh penyakit kencing manis yang serius, mengurangkan "POWER" kaca mata yang melebihi 400 ke atas, mencairkan selaput lendir, menguatkan kembali urat saraf mata yang sangat lemah disebabkan laser atau pembedahan. Dengan izin ALLAH, insyaAllah sembuh dan tidak perlu di bedah atau laser dan tidak perlu berkaca mata lagi. InsyaAllah....

RM189.90
NOT 080701823k




Kalau berminat nak mencuba... bolehlah contact saya di velvetrawk82@yahoo.com...

Kalau nak call pon boleh.. 019-7104742 (Jaja)




***JUS MATE 5 ~ DR. ROZMEY

Ini adalah Laman Blog Persendirian yang menjual pelbagai produk kecantikan & kesihatan dan tidak kena mengena dgn mana-mana Syarikat.











JUS DIET MATE 5

HARGA RM200 = 20 PACKS
BUKAN AHLI ~ RM200 X 3BOX = RM600
AHLI ~ RM150 X 3 BOX= RM450 (3BOX NI UTK BELIAN PERTAMA SHJ!!!)
SO, JIMATLAH RM150...
UNTUK BELIAN YANG BERIKUTNYA, AHLI BOLEH MEMBELI SEKOTAK PADA HARGA RM150...

FREE COURIER ke semenanjung msia...

WOW!!! SUNGGUH MENJIMATKAN......


Di formulasikan oleh Dr. Che Rozmey Che Din, Pakar Perunding Perbidanan dan Sakit Puan, MD(USM), M.MED(O&G)(USM) dan juga selaku Ketua Pegawai Eksekutif Jitra Medical Centre, Jitra Kedah. Beliau telah melakukan penyelidikan dan kajian yang terperinci sejak dari Jun 2003 bagi mencari satu formula unik yang serba lengkap bagi program pengurusan berat badan. Akhirnya, lahirlah [B]JUS DIET MATE 5
yang begitu mujarab dalam mengatasi masalah kegemukan.

Herba-herba segar dari Eropah diadun khas istimewa dengan pati buah-buahan menggunakan kaedah 'biotech' terkini berteknologi nano amat berkesan dalam membantu mengurangkan selera makan, menjadikan anda rasa kenyang dan bertenaga untuk menjalani aktiviti harian. Adunan ini merupakan satu formula yang begitu istimewa di mana semua ramuan-ramuannya yang terpilih diadun dan bertindak balas dengan harmoni.

JUS DIET MATE 5 merupakan satu revolusi baru dalam produk diet di mana formula yang di temui begitu efektif di dalam mengatasi masalah kegemukan.
Jus Diet Mate 5 merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu effektif di dalam mengatasi masalah kegemukan.

Jus Diet Mate 5 formula hebat!
- Mengawal selera makan
- menghalang pembentukkan lemak
- mengurangkan pengambilan gula
- meningkatkan kadar metabolisma
- menukarkan kabohidrat kepada tenaga
5 faktor utama di dalam pengurusan berat badan.

Ramuan-Ramuan Utama Jus Diet Mate 5:
1. Garcinia Cambogia (HCA)

Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembetukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

Kebaikan Garcinia Cambogia:

  • Berkesan mengurangkan berat badan
  • Menghalang selera makan
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Mengurang kolesterol
  • Menambahkan tenaga
  • HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
  • Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migraine, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

2. Hoodia Gardoni
Herba ini dihasilkan daripada pokok Kaktus dari Afrika

  • Mengurangkan selera (tidak ingat makan langsung selama lebih 24 jam!!!)
  • Berkesan dalam mengurangkan pengambilan kalori
  • Memberi tenaga tambahan
  • Semulajadi dan selamat untuk diamalkan

3. Guar Gum

Merupakan juga ramuan yang diperkaya dengan fiber.

Kebaikan Guar Gum:

  • Memberi rasa kenyang
  • Bertindak baik bagi mencuci usus
  • Membuang lemak, glukos dan racun dari usus
  • Menyihatkan usus
  • Menyihatkan jantung
  • Mengatasi masalah stroke

4. L-Carnitine

Merupakan satu ramuan yang begitu berkesan dalam pembakaran lemak (fat burner), menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari. L-Carnitine merupakan ramuan yang sangat mujarab dalam program diet di mana ianya sangat effektif untuk mengurangkan rasa lapar dan letih.

Kebaikan L-Carnitine:

  • Menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari
  • Ianya ramuan yang bagus bagi melindungi jantung, saraf dengan bertindak sebagai agen antioksida

5. Inulin

Satu ramuan yang diperkayakan dengan fiber daripada buah-buahan. Rasa yang manis tetapi tidak diserap kedalam badan.

Kebaikan Inulin:

  • Bagus untuk kencing manis
  • Memberi tenaga tambahan
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan

6. Soy Protein

Soy protein adalah sumber daripada protein lengkap tanpa kolesterol menggantikan protein haiwan.

Kebaikan Soy Protein:

  • Ramuan tanpa kolesterol
  • bagus untuk penjagaan jantung
  • Soy protein melancarkan kitar haid dan kesuburan wanita

Kebaikan Jus Diet Mate 5

-Mudah
-Berkesan
-Semulajadi
-Selamat
-Tanpa rasa lapar
-Tanpa rasa sakit
-Tanpa bersenam
-Bertenaga dengan minda yang cergas
-Menyihatkan jantung
-Bagus untuk kencing manis dan darah tinggi
-Membantu kesuburan wanita
-Bagus untuk saraf dan sendi
-Melancarkan usus
-Merawat masalah kemurungan, susah tidur
-Merawat migrane dan gastrik
-Mengatasi masalah stroke mengurangkan kolestrol[/b]

CARA MENGAMALKAN JUS DIET MATE 5

Pagi - sarapan pagi seperti biasa

Tengahari - gantikan makan tengahari dengan JUS DIET MATE 5

Malam - ambil makanan ringan seperti sup sayur atau buah-buahan jika perlu
Anggaran di beri utk menten 1 hari ambil 1000 kalori je..

sarapan - 800 kalori
minum pagi - 80 kalori
TENGAHARI - Jus Diet Mate 5 (MESTI)
Minum petang - 80 kalori
Malam - 40 kalori...
HANYA PERLU AMBIL 1000 KALORI sehari

Keperluan tenaga anda yang selebih nya (1800Kcal hingga 2800Kcal ) di dapati dari pembakaran lemak oleh sel-sel yang di aktifkan oleh Jus Diet Mate 5

Cara Pemakanan

Pilihan 1 : Jus Diet Mate 5 sekali sehari dan hanya perlu ambil 1000kcal sehari.

Sarapan Pagi: 800kcal
Contoh: Sebungkus nasi harga 50 sen atau satu pinggang kecil mee/meehun atau 2 keping roti disapu marjerin @ mentega @ jem + segelas air

Minum Pagi: 80kcal
Contoh : Sebiji kuih atau 2 keping biskut + segelas air kosong

Tengah Hari:
JUS DIET MATE 5

Minum Petang: 80kcal
Contoh : Sebiji kuih atau 2 keping biskut + segelas air

Makan Malam :
Contoh : Sayuran atau 1 biji buahan dan segelas air

Minum Malam : 40kcal
Contoh : Secawan air dan sekeping biskut

Pilihan 2 : Jus Diet Mate 5 2 kali sehari dan hanya perlu ambil 1000kcal sehari.

Sarapan Pagi: 800kcal
Sebungkus nasi harga 50 sen atau satu pinggang kecil mee/meehun atau 2 keping roti disapu marjerin @ mentega @ jem + segelas air

Minum Pagi: 100kcal
Sebiji kuih atau 2 keping biskut + segelas air kosong

Tengah Hari:
JUS DIET MATE 5

Minum Petang: 100kcal
Sebiji kuih atau 2 keping biskut + segelas air

Makan Malam :
JUS DIET MATE 5

Minum Malam :
Sup sayur atau biji buahan dan secawan air.



CARA MINUM DI BULAN PUASA:

(Jika 1 Peket )

- amalkan 1 peket ketika sahur - pastikan byk minum air masak/kosong
(boleh makan sedikit secara ala2 kadar - 1/2 jam sebelum - kemudian minum JDM5 - Jika tidak makan langsung CUMA sahur dgn JDM5 lagi di galakkan)

Jika 2 peket

- 1 peket ketika sahur - pastikan byk minum air masak/kosong
(boleh makan sedikit secara ala2 kadar - 1/2 jam sebelum - kemudian minum JDM5 - Jika tidak makan langsung CUMA sahur dgn JDM5 lagi di galakkan)
- 1 peket sebelum masuk tidur atau selepas solat terawih


PROGRAM JUS DIET MATE 5 , MUDAH …SELAMAT…BERKESAN…TANPA KEGEMUKAN SEMULA……

Anda boleh amalkan sarapan pagi seperti biasa…. JDM5 di ambil pada tengah hari . Campurkan serbuk JDM5 dengan 400 ml air sejuk (ais kiub) utk lebih sedap.

JDM5 yang diambil pada tengah hari mula memjalankan tugasnya. Ia akan mula mengaktifkan sel-sel untuk menukar gula kepada tenaga.., dan memecah lemak kepada tenaga…ia mula aktif ambil bahagian merangsang sel-sel otak untuk menghasilkan neurotransmitter serotonin mengubah rasa lapar dan tabiat pemakanan anda. Guar Gum dan Soy Protein menjadi perut anda ketat dan kenyang.

ANDA PERLU AMBIL BAHAGIAN AKTIF dalam program diet JDM5…Sebaik saja anda mengambil JDM5 anda perlu mula BERPUASA!!!!!!!!!!.....anda perlu minum banyak air untuk menyihatkan berjuta sel dalam badan anda yang aktif bekerja dan ….mengambil makanan yang ringgan seperti buahan atau sup sayur sekitar jam 4 ke 8 malam …HANYA JIKA PERLU…SAYA ULANGI, JIKA PERLU….maksudnya tidak digalakan LAH, Jika anda benar-benar telah melakukan cara diet seperti dianjurkan, JAMINAN 95 % anda pasti mengalami penurunan berat badan.. TANPA LAPAR, TANPA LETIH dengan ….MINDA YANG AKTIF…..SELAMAT…

Setelah anda mengamal antara 7 ke 10 minggu, badan anda sudah berada dalam zon selesa , penurunan berat badan bertambah mudah dan anda akan merasa seronok dan bahagia dengan program diet JDM5…semasa ini jika anda sudah miliki berat yang DIIDAMKAN …. Anda hanya perlu mengambil JDM5 sekali seminggu atau lebih jarang……Selagi anda mengamal amalan PEMAKANAN yang terkini hasil latihan program diet JDM5 … JAMINAN berat badan anda tidak naik selamanya adalah 100%.....

IKUTI LAH PROGRAM DIET JDM5…yang mudah ini dan nikmati hidup sihat, anggun dan bergaya seperti yang anda mimpikan..........


Kalau dah puas hati dan berminat nak mencuba... bolehlah contact saya di velvetrawk82@yahoo.com...

Kalau nak call pon boleh.. 019-7104742 (Jaja)


***BIDADARI






BIDADARI adalah minuman berfungsi untuk kesihatan dan kecantikan yang dikomposisikan dengan bahan semulajadi mewah seperti Madu Asli, Manjakani, Sirih, Serai, Akar Serapat, Jarum Emas, Kacip Fatimah, Asam Jawa, Kurma dan lain-lain herba terpilih.

Kaya dengan protien, serat, karbohidrat, dan vitamin A,B,C,D dan E sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan suami isteri.

Keistimewaan Bidadari :-


* Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
* Membantu mengatasi masalah senggugut.
* Membina rahim.
* Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
* Menyegarkan & menyempitkan otot faraj.
* Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
* Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan. Oleh itu ia sangat baik dan seolah-olah ia dirumus khas untuk wanita lepas bersalin.

* Menambah kolegen dalam badan.
* Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
* Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.
* Membekalkan tenaga segera.


Kandungan : 375ml

WM: RM53.00 | EM: RM58.50 | BRU: $29.50 | S'PORE: $28.50

Kalau dah puas hati dan berminat nak mencuba... bolehlah contact saya di velvetrawk82@yahoo.com...

Kalau nak call pon boleh.. 019-7104742 (Jaja)


Friday, April 17, 2009

*** MIOR ~ miracle soap

Ada info sket nak share ngan kengkawan yang suka dgn kecantikan..

MIOR Miracle Bar~Mampu merawat masalah kulit berjerawat, tona wajah tak sekata, eyebag, jeragat, kelemumur, gatal kulit, excema dan by lagi. Gabungan Algae dgn formula IndineLuxe dan Heilmoor Clay menjadikan MIOR sabun yg unik. Hanya 3 minit sahaja anda akan dapat melihat perubahannya, kulit bertambah cantik dan berseri, tidak perlu suntikan Botox, Collagen atau Lazer..














Harga :

RM 259 (1 bar) - utk 4 bulan kegunaan
RM 130 (1/2 bar) - utk 2 bulan kegunaan
RM 70 (1/4 bar) - utk 1 bulan kegunaan
RM40 (1/8 bar) - utk kegunaan 2 minggu

Ukuran :-

1 Bar : 6cm x 4 1/2 cm x 2 1/2 cm
1/2 bar : 3cm x 2 1/2 cm x 4 1/2 cm
1/4 bar : 2cm x 2 1/2 cm x 3 cm
1/8 bar : 1cm x 1 cm x 1.5 cm

NOW OFFER :

1 BAR ~ RM199 ONLY !!! FREE COURIER SERVICE TAU..
1/2 BAR ~ RM120
1/4 BAR ~ RM65
1/8 BAR ~RM35 (TRIAL LEBIH KURANG 2 MINGGU )

** Pembelian 1 bar MiOR... F.O.C => 1 set cocoa collagen (10 sachet).....

KOS PENGHANTARAN : RM3.00

MiOR - The Moor Facial Bar With IndinineLuxeTM MIOR ini adalah 100% natural dan berasal dari Austria.

Antara bahan-bahan yang terkandung dalam miOR adalah:-

IndinineLuxe™ - Algae yang kaya dengan antioksida, vitamin dan mineral dari Europe untuk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit;

Heilmoor Clay – Terdiri daripada beratus herba, bahan organik, antibiotik yang semulajadi, hormon tumbuhan dan banyak lagi.

Haaaa....Inilah Heilmoor Clay :-














IndinineLuxe™ Formulasi unik yang tercipta dari algae yang kaya dengan anti-oksida, vitamin, mineral dan kebaikan lain yang mampu mengembalikan keremajaan dan kecantikan kulit. Indinine Luxe yang tercipta melalui proses nanotechnology membantu proses penyerapannya lebih cepat ke dalam kulit. Keupayaan untuk membaikpulih sel-sel kulit berlaku dengan lebih pantas menjadikan kulit sihat, segar dan awet muda. Sabun ini berupaya meresap pantas ke dalam epidermis dan melakukan pembersihan (detoxification) secara menyeluruh. Selepas penggunaannya kulit terasa seolah-olah selepas melakukan rawatan spa! Sabun ini sesuai untuk semua jenis kulit iaitu berminyak, sensitif, kering, normal, berjerawat, bersisik, berparut dan sebagainya, malah sangat sesuai untuk kulit bayi terutama yang mempunyai masalah eczema. Oleh kerana sabun ini bertindak menyahtoksin, membersih, mengawal pH, mencerah secara semulajadi, menghalus dan mengurangkan parut. Kulit anda akan kelihatan berseri-seri selepas mengamalkannya.

Heilmoor Clay~ Lumpur istimewa ini didapati di Austria, wujud lebih dari 3,000 tahun dan mengandungi lebih dari 700 jenis herba dan tumbuhan di dalamnya yang sangat bagus untuk kesihatan kulit.

Kebaikan Menggunakan MIOR

* mengecilkan pori-pori
* mengawal blackheads dan whiteheads
* mengawal keseimbangan pH pada kulit
* mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif
* mengurangkan kesan parut pada kulit
* mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
* mampu mengurangkan garis-garis halus / kedut pada wajah
* membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis , stretchmarks, kesan selulit dsbnya
* kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation
* kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri
* meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal, sihat dan berseri
* juga sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak
* mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line
* bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala melembutkan rambut dan menyihatkannnya..

Sekarang, saya nak ceritakan pula cara-cara penggunaan MIOR:-

Cara Penggunaan MiOR

1. Basahkan tangan dan keluarkan buih daripada sabun,
2. Letakkan buih sabun di tempat jerawat, eyebag, jeragat atau tempat yang bermasalah,
3. Baki buih sabun gosok di seluruh muka selain dari tempat yang diletakkan tadi,
4. Biarkan 2-3 minit dan lepas itu cuci..

** (Diminta jangan dibiarkan melebihi 3 minit ye, kalau tekurang tak apa... mana la tau.. syok sgt tepek buih kat muka tu..)

  • Jangan lap muka dan biarkan kering sendiri;

  • Sesuai untuk 2 kali sehari (pagi dan malam);

  • Hanya 2-3 minit sahaja setiap kali kegunaan.

  • Apabila menggunakan sabun miOR, ianya menggantikan fungsi sabun malah lebih dari itu. Namun digalakkan supaya jangan terus tinggalkan routine harian penjagaan diri anda, semata-mata kerana bergantung 100% kepada sabun miOR ini. Dengan sabun miOR anda boleh mengurangkan jumlah step penjagaan iaitu hanya guna sabun miOR, moisturiser dan sunblock sahaja berbanding dengan pengunaan susu pembersih, sabun, toner, moisturiser, night cream dan sunblock. Lebih ringkas dan lebih jimat kan ?

Tindakbalas Apabila Penggunakan MiOR (Special case sahaja - bukan untuk semua kulit)

  • Kulit menjadi kering (bagi mereka yang kulit kering) - Hanya biarkan selama 1 minit sebelum basuh muka dan selepas kering pakai mousturiser. Kurangkan masa cuci kepada 1-2 minit shj..
  • Keluar bintik-bintik halus di muka - Cuci selama 1 minit sahaja kerana ia merupakan “proses pembersihan dari dalam”. Gunakan mousteriser dan jangan risau dan teruskan guna miOR,
  • Kulit akan mengelupas sikit (terutama kulit yang berpigmentasi) - Cuci selama 1 minit kerana ia mengeluarkan sel kulit-kulit mati. Biar pengelupasan sendiri dan jangan dikopek..
  • Kulit rasa gatal-gatal - Itu tandanya ada resdung. Jangan garu dan kalau boleh dalam tempoh sebulan ini jangan makan seafood, daging atau telur. Tunggu sehingga kulit dah ok. Kurangkan masa cuci kepada 1-2 minit sahaja.

Sila beri perhatian:

Kulit Sensitif - sebaiknya 1-2 minit sudah memadai (tetapi untuk permulaan boleh gunakan selama 3 minit selama 2-3 hari)

Kulit Berjerawat - gunakan selama 3 minit setiap kali cucian (2 x sehari) selama seminggu. Minggu kedua dan seterusnya memadai mengamalkan sabun seperti cucian biasa sahaja. Lakukan ‘maintenance’ 1-2 x dlm seminggu.

Kulit Normal / Kering - sama seperti step kulit berjerawat

Kulit berparut - amalan yang consistent dan betul membantu mengawal kesan parut dengan effective. Kulit pigmentasi - berkemungkinan akan mengalami sedikit pengelupasan halus (bergantung kepada keaktifan kulit masing-masing) namun. Ini adalah kerana sel mati di pisahkan dari lapisan permukaan kulit. Anda mungkin akan mengalami sedikit kegatalan, kekeringan yang bersifat sementara kerana faktor perubahan sel pada kulit.

Pasti anda tertanya-tanya... MiOr ni ada pengesahan dari KKM ke????

Ni dia jawapannya:-













So, amacam?? Dah berpuas hati tentang penerangan saya tentang produk MIOR...

Kat sini disertakan sekali testimoni yang telah berjaya.....






Kalau dah puas hati dan berminat nak mencuba... bolehlah contact saya di velvetrawk82@yahoo.com...atau cantikmanis82@yahoo.com

Kalau nak call pon boleh.. 019-7104742 (Jaja)

Berminat nak beli...tapi tak cukup duit :( !!... boleh e-mel saya dan bincangkan ttg pembayaran...

Order Form !!!

Name:
Email Address:
Telephone No:
Nama / Jenis Produk (eg : cocoa collagen power plus)
Quantity Produk :
Price per Unit (eg: RM55.00)
Price include shipping? YES NO
Payment Method : CIMB MAYBANK PUBLIC BANK C.O.D
Delivery Mode : POS LAJU SELF PICK UP
Delivery Address :
Free email forms
 

Cantik Manis 82 Copyright 2010 | Designed by NC