klik2 kat sini

Monday, October 15, 2012

BEAUTSKIN ESSENCE

PROMO.. PROMO... BEAUTSKIN ESSENCE hanya RM220 termasuk POSLAJU dan FREE KEAHLIAN..

BELIAN BERIKUTNYA HANYA RM200 + POSLAJU RM6..

JANGAN KETINGGALAN.. DAPATKAN STOK ANDA SEGERA!!!



Beutskin Essence,bantu wajah tampil lebih putih.


Terpikat  tak gambar terbaru Adira dan Isma,bekas finalis Akademi Fantasia?!.
putih dan gebu kan?!…rahsia mereka ;;
Beutskin Essence.
Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esen tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.
Adira,hasil pengambilan Beutskin Essence.
Inginkan kulit seperti Adira,mari kita teliti kesan-kesan selepas pengambilan Beutskin Essence!!!
3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.
10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.
30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.
60 hari :
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.
90 hari:
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Jika kita mengambil Beutskin Essence secara berterusan,mungkin kesan positif akan dirasai.Antaranya,metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.


Isma AF7,wajahnya kini lebih gebu dan bersih.seperti awet remaja je muka beliau kan?!
masih ragu dengan Beutskin Essence?!…..jangan risau!
Produk ini telah pun didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia ( MAL08031430TR )
Apa yang terkandung dalam Beutskin Essence adalah ::
  • Minyak Biji Seabuckthorn,
  • Radix Puerariae Lobata,
  • Minyak Biji Anggur,
  • Likopena,
  • Minyak Kacang Pain,
  • Beeswax
Dos setiap pengambilan yang disyorkan adalah :
  • Sekiranya mampu; 2 biji selepas bangun tidur pagi dan 2 biji sebelum tidur.
  • Ambil semasa perut kosong, jarakkan sejam sebelum sarapan.
  • Bagi yang tidak mampu; 2 biji pada waktu pagi/malam.
so,korang nak tunggu apa lagi…..
mari kita dapatkan Beutskin Essence ini disini..
Beutskin Essence 
500mg x 60 capsules
Harga sebenar : RM 240.00
FREE POSTAGE 

Sunday, August 5, 2012

Aura Maya



Full Set mengandungi:
Sabun 30g,
Krim Siang 15g,
Krim Malam 15g

Penggunaan setiap set selama 1-3bln bergantung kepada cara pemakaian :)

HARGA : RM136 termasuk pos

Friday, May 25, 2012

SUB STOKIS DAN PENGEDAR JAMU RATU DARA DIPERLUKAN...


Kami mengalu-alukan kehadiran anda sebagai pengedar Jamu Ratu Dara di kawasan anda.

Jika anda berminat untuk untuk menjadi sebahagian keluarga Beauty Garden Worldwide, dan berminat untuk menjana pendapatan yang lebih baik, anda boleh hubungi:

STOKIS JOHOR BAHRU (PN JAJA):
( 019-7104742 / 014-2756167 )


Sertai Team Stokis / Pengedar Beauty Garden World Wide dan optimakan pendapatan anda dengan Jamu Ratu Dara.

KEUNTUNGAN 30% ~ 40%

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI...

PAKEJ SUB STOKIS

MODAL RM900.00
50 BOTOL JAMU
FREE FLYERS
FREE BUNTING
FREE POSTAGE

PAKEJ PENGEDAR

MODAL RM315.00
15 BOTOL JAMU
FREE FLYERS
FREE POSTAGE

BIO EVER NANO CREAM

BIO-EVER NANO CREAM
HARGA RM220




KRIM AJAIB UTK KESIHATAN,KECANTIKAN DAN KEINTIMAN
TIDAK PERLU MAKAN PIL,TANPA SUNTIKAN DAN TANPA PEMBEDAHAN.
HANYA DENGAN SAPUAN.SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
DENGAN IZIN ALLAH TERBUKTI BERKESAN.
PENAWAR DARAH TINGGI,KENCING MANIS,STRESS,STROK,GOUT, ASMA, SAKIT SENDI,MASAALAH KULIT,MATI PUCUK,BERHENTI MEROKOK,MASAALAH RAMBUT,SAKIT MATA DLL.



BIO EVER menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.

Teknologi Liposom Nano
Rumusan aktif Bio~Ever™ dirumuskan ke dalam liposom (sfera lipid yang kecil dan kosong) dan dihantar ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.

Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan


KEGUNAAN BIO EVER

Bio Ever sesuai untuk semua jenis kulit. Oleh itu, kaum lelaki juga boleh menggunakan produk ini.
Bio Ever Nano Cream mengandungi bahan botanikal semulajadi seperti pegaga, wild yam dan kacang soya. Rumusan aktif ini dirumuskan ke dalam liposom dan dihantar ke bahagian kulit yang mana ia diperlukan. Bio~Ever Nano Cream adalah sejenis krim produk kesihatan yang membantu mengawalatur rembesan hormon badan supaya menjadi normal
Bio Ever membantu masalah pertambahan berat badan yang disebabkan oleh ketidakseimbangan rembesan hormon dan penurunan kadar metabolisme akibat rembesan hormon yang kurang aktif
Bio Ever Nano Cream membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan masalah badan yang berisi/ kembang. Gabungkan usaha anda dengan diet yang betul, minum air bersih dan pengambilan fiber yang secukupnya.




KANDUNGAN
Pegaga
(Centella Asiatica)
1.Kaya dengan vitamin A dan C.
2.Menggalakkan penyembuhan luka
3.Merangsang sintesis kolagen

Wild Yam
(Dioscorea Villosa)
1.Komponen aktif diosgenin boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon progesteron.
2.Mengawalatur metabolisme
3.Antioksidan dan meregangkan otot

Kacang Soya
(Glycine Soja)
1.Komponen aktif isoflavon boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon estrogen.
2.Membantu masalah endokrin
3.Membantu sintesis kolagen, memutih dan melembapkan kulit

Urut dalam gerakan berpusing sehingga diserap sepenuhnya pada bahagian berikut:

Sakit kepala / Migrain - Belakang telinga (bahagian yang keras) dan tengkuk

Meningkatkan kecergasan otak/IQ - Tengkuk & belakang badan

Rambut gugur/botak/beruban - Akar rambut/kulit kepala

Sakit mata/katarak/berselaput/rabun - Sekeliling mata

Resdung/selsema - Sekitar hidung dan leher

Asma/Tidur berdengkur - Sekitar hidung, leher & dada

Jerawat/jeragat - Sekitar leher

Penegangan muka - Sekitar leher

Sakit gigi/gusi/mata ikan - Tempat yang sakit & bahagian luar (pipi)

Berhenti merokok - Leher & dada

Tiroid/sakit tekak - Leher

Batuk - Leher & dada

Sakit jantung/dada/darah tinggi - Dada & belakang badan


Kencing manis - Kawasan "pankreas" (antara perut & dada). Jika telah luka/busuk/hampir dipotong, sapu di sekeliling kawasan tersebut.
Memantap dan menegangkan payudara –sapu disekitar payu dara
Menegangkan kulit muka, mencerahkan eye bag, mengurangkan garis kedut, mengurangkan lendut muka dan menaikkan cheek bone – lengan, seluruh leher.
SEX : Lelaki – Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30minit sebelum bersama, sapu di bahagian pinggang – tahan lama, di bahagian ari-ari juga di bahagian dalam paha.
: Wanita - Sapu di bahagian ari-ari dan bahagian dalam paha – memantap, mengetat dan menjadikan isteri sensitif.

Order Form !!!

Name:
Email Address:
Telephone No:
Nama / Jenis Produk (eg : cocoa collagen power plus)
Quantity Produk :
Price per Unit (eg: RM55.00)
Price include shipping? YES NO
Payment Method : CIMB MAYBANK PUBLIC BANK C.O.D
Delivery Mode : POS LAJU SELF PICK UP
Delivery Address :
Free email forms
 

Cantik Manis 82 Copyright 2010 | Designed by NC