klik2 kat sini

Wednesday, June 16, 2010

LANGSING MENAWAN

Harga Pasaran (Normal Price) Seunit (1 kotak 30 paket) :


1 Kotak : RM 138.00
2 Kotak : RM 248.00 (untuk 1 bulan)



KINI ANDA BOLEH MEMBELI PEK PERCUBAAN!!!!!!!!!!

5 SACHET RXLITE= RM23.00

10 SACHET RXLITE = RM45.00

POS EKSPRESS PERCUMA UTK SET PEK PERCUBAAN..

UNTUK KESAN MAKSIMUM, ANDA BOLEH BERDETOX SAMBIL LANSING DGN RXLITE

MURAH, BERKESAN DAN SELAMAT!!!!!

5 SACHET RXLITE + 10 PCS DETOX PATCH = RM30.00

10 SACHET RXLITE + 10 PCS DETOX PATCH = RM50.00

ATAU

1 KOTAK RXLITE (30 SACHET) + 30 DETOX FOOT PATCH = RM160 SAHAJA TERMASUK POSLAJU.

***********************************************************

PREMIUM GOLD SLIMMING PATCH


PERBEZAAN ANTARA DETOX FOOT PATCH DAN SLIMMING PATCH

Detox foot patch hanya membuang toksik sahaja dari badan kita, oleh sebab itu patch yg telah digunakan akan berwarna kehitaman atau dark brown. Slimming patch pula akan membuang toksik dan lemak dalam badan. Selepas menggunakannya, patch tersebut akan bertukar ke warna kuning kehitaman menandakan ia telah membuang lemak yg berminyak dan toksik.

Untuk pengetahuan semua, slimming patch ni dibuktikan keberkesanannya oleh ujian yg dijalankan dihospital Tianjin.

1. Bahan ujian yang digunakan = Natural Sliming Patch dan lagi satu Product A
2. 30 orang digunakan utk ujian ini.
3. Tempoh ujikaji = 50hari utk 5 rawatan ( 1 rawatan = 10hari)
4. Skala keberkesanan

- Cured = ukur lilit perut berkurangan lebih 4 cm selepas 5 rawatan = 50 hari -

Improved = ukur lilit perut berkurangan dari 2.9cm ke 39cm selepas 5 rawatan = 50 hari

- Effect = ukur lilit perut berkurangan sedikit selepas 5 rawatan = 50 hari

- No Effect = Tiada perubahan selepas 5 rawatan = 50 hari

ANALISIS KEPUTUSAN

1. Dari jumlah 30 orang yg diuji menggunakan NATURAL SLIMMING PATCH,

berikut adalah keputusannya :-
Cured = 3 orang
Improved = 16 orang
Effect = 8 orang
No Effect = 3 orang

Kesimpulannya hanya 3 orang dari 30 org yg tidak mengalami apa2 perubahan selepas pemakaian. 3 orang mewakili 10%. Oleh sebab itu Kadar keberkesanan produk ini adalah 90%. 2. Dari jumlah 30 orang yg guna Produk A, kesemua tidak mengalami apa2 perubahan.

Kesan-kesan utama

Penyahtoksin dan penyingkiran lemak

Mengaktifkan sel-sel

Melegakan keletihan dan sakit kaki

Melegakan bengkak dan kesakitan

Tidur lena

Menyingkirkan bahan buangan yang ada di dalam sistem limpa, meningkatkan fungsi limpa dan sistem imun tubuh badan


HARGA MENARIK MENANTI ANDA..

SLIMMING PATCH (GRED A)

RM1.00/PCS
RM90/100PCS
RM400/500PCS (POS PARCEL FREE)


DETOX PATCH (GRED A)

RM0.80/PCS
RM80/100PCS
RM360/500PCS (POS PARCEL FREE)
RM650/1000PCS (POS PARCEL FREE)

Tuesday, June 15, 2010

JAMU RATU DARA

Nak Ketat? Rapat? Padat ? Mantap?
Jamu Ratu Dara ada jawapanya! Teruskan membaca..

Memperkenalkan jamu warisan nenek moyang Jamu Ratu Dara. Terbukti sejak dari tahun 1970an lagi. Diadun dengan herba khusus untuk wanita yang diamalkan sejak turun temurun. Warisan dari nenek moyang yang merupakan pengamal ubatan herba.



Sebelum ni jual secara offline sahaja, tetapi melihatkan sambutan yang sgt memberansangkan, makanya PENGASAS terpanggil untuk berkongsi di sini pula (ONLINE)..

Adakah anda…

• Selalu rasa rendah diri dengan suami sebab prestasi anda tak
hebat cam dulu?
• Kurang keyakinan dalam tak dpt bg memberikan servis terbaik untuk suami mcm dulu2?
• Asyik rasa tak selesa sebab keputihan melampau?
Sering lesu dan lemah urat badan?
Kulit kusam jek tak de seri langsung?

Jika anda tergolong dalam golongan di atas, kami ada jawapannye..



Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.

Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.. Insyallah…


Antara khasiat Jamu Ratu Dara :

• Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. Kompem
ketat dan padat dan panas je kat dalam tu.. Grip akan jadik luar biasa!!..
Mcm anak dara balik tau!

• Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau2 yang
kurang enak di vagina..

• Mengawal lendir dan lelehan vagina..

• Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.

• Merawat keletihan dan tidak bermaya. (Letih2 badan tu elok la makan..)

• Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.

• Boleh mencegah barah payudara dan rahim.

• Memulih otot dalaman faraj. (Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin)

• Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit (Muke jadi merah2
gitu..)


Ramuan :

Manjakani, Kacip Fatimah, Akar Serapat, Rempah Ratus dll.


Cara Makan :

• 2 biji pagi selepas sarapan
• 2 biji malam selepas makan malam
• Di ikuti dgn selawat ke atas Nabi.
• Minum dgn air suam atau air masak. Jangan minum dgn air berkarbonat!

= Anak dara pun boleh makan Jamu Ratu Dara ni untuk penjagaan awal..Tak rugi apa pun malah boleh menjaga kewanitaan kite ni dari anak dara lagi..=

**Anak dara makan 2 biji sehari pun sudah memadai..

**Tidak sesuai untuk ibu-ibu mengandung dan wanita yg dalam period.

*** Banyakkan minum air masak okey..





Harga Jualan :

RM 15 (40 biji)

Order Form !!!

Name:
Email Address:
Telephone No:
Nama / Jenis Produk (eg : cocoa collagen power plus)
Quantity Produk :
Price per Unit (eg: RM55.00)
Price include shipping? YES NO
Payment Method : CIMB MAYBANK PUBLIC BANK C.O.D
Delivery Mode : POS LAJU SELF PICK UP
Delivery Address :
Free email forms
 

Cantik Manis 82 Copyright 2010 | Designed by NC