klik2 kat sini

Monday, November 2, 2009

BEAUTEE AMPOULE

TERHANGAT DI PASARAN..
BEAUTEE AMPOULE... KUALITI HEBAT.. HARGA MURAHHH...
HANYA DI CANTIKMANIS...



BOX OF BEAUTEE AMPOULE


ampoule

LOOSE BEAUTEE AMPOULE

BEAUTEE FACE AMPOULE.


APA ITU AMPOULE ?


Ampoule adalah cecair yang tinggi kepekatannya di pack dalam botol kedap udara .


Ampoule biasanya mengandungi extract botanic,vitamin dan gabungan pelbagai enzim.


Apa yang pasti tiada bahan pengawet dan chemical berbahaya.


Ampoule ini diciptakan untuk setiap jenis kulit dan memberi kesan yang menakjubkan untuk pelbagai masalah kulit wajah seperti jeragat,jerawat ,kulit

berminyak dan pelbagai lagi.


Untuk mendapatkan kesan yang lebih menakjubkan gunalah ampoule bersama mask..

Macam mana nak guna Ampoule?

1) Cuci muka bersih
2) Scrub ( untuk kulit byk jerawat jgn scrub terlalu kuat) dan cuci hingga bersih
3) Sapukan Ampoule (urut-urut hingga meresap ke dalam kulit)
4) Pakai Mask (15-20minutes)(pilih 3 d powder mask yang sesuai dengan masalah kulit)
5) Pakai Toner
6) Pakai Moisturiser/Night cream

***Ampoule mesti digunakan sekali sahaja kerana ia boleh bertahan selama 4 jam selepas botol dibuka ***

PROFESSIONAL GRADE AAA++ GERMANY FORMULATED AMPOULE.

seperti yang ditulis kat atas ni..face ampoule yang saya jual ni memang dari gred paling bagus dan bukan gred B atau gred C. kalau jenama lain kebanyakan je gred b dan c tapi ramai org tak tahu...tau.. dah lah dijual sbotol kecik rm 30 hingga 40..hai org sanggup nak cantik ..main beli ajer..
dah beli tak pelah..ni tau boleh dapat murah..tolong promote kat member yer..

Formulated in Germany
Packaging : 3ml
Minimum order quantity : 1 box (10 botol)


BEAUTEE Facial Ampoule

Germany Technology
No fragrance, No preservatives, No chemical.

Sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitive
High concentation of plant extract and active ingredient.


Okeyyy.. ni nak citer jenis-jenis Ampoule plak...


1) NEUTRALIZING(COLLAGEN) AMPOULE


fungsi : membantu meningkatkan colagen kulit dan menyegar dan balancekan kulit anda agar mudah untuk pulih dari keletihan sehari-hari. hmm kepada sesapa yg nak dapat result cepat gunalah selalu colagen ampoule ni memang nampak kesan 1-2 kali guna ajer tau. ye lah untuk kakak dalam 40++ keatas tak payah nak suntik-suntik lagi..guna je ampoulse sure boleh nampak perubahan ketara tau.

Sesuai untuk bakal pengantin dan juga nak buat photo shoot.

Waktu yang paling sesuai di pakai adalah waktu pagi.Pengunaan untuk jangka masa panjang boleh melambatkan proses penuaan... wahhh..sukenyaaa


SUITABLE SKIN TYPE : NORMAL TO DRY SKIN, AGEING SKIN, BRIDAL MAKE-UP USE,MAINTAIN.

NOT SUITABLE : KULIT BERMINYAK


2) WHITENING AMPOULE


FUNGSI : Mencerah kan kulit wajah disamping meningkatkan kelembapan wajah. Ok sesapa yg kulit dia cam kusam jer..pas tu dari jauh nampak kelam..sedangkan sebenarnya boleh lagi dicerahkan..amik ampoulse ni..coz dia sgt2 membantu...guna selalu..insyaallah...

SUITABLE SKIN TYPE: NORMAL TO DRY SKIN,MAINTAIN
NOT SUITABLE : OILY SKIN

3) PURIFYING AMPOULE

FUNGSI: Control oil sebum production. Good for acne,oily skin,sensitive oily skin...Haaaa... Cam gitulah yg ni sesuai untuk kulit yg bermasalah dan sensitif..jgn risau..ampoule rasanya nyaman..tak menyakitkan langsung..kita boleh guna ngan
selamat dan ceria....so sapa nak merasa kulit halus...dan pulih dari masalah anda
gunalah selalu ampoule ..ni kalau boleh setiap malam...dah dpt murah ni..tak mahal pun..kalau kat center lagi mahal.

Ampoule ini mampu mengeringkan dan menghapuskan jerawat, kerana purifying akan membuang toxin pada kulit muka, rawatan ini mestilah disusuli dengan soothing ampoule untuk menghalang kulit berminyak dan kotoran melekat pada kulit muka dan naik jerawat balik,, okeyyy.. jerawat?? x perlu risau lagi!!

SUITABLE SKIN TYPE: OILY & PIMPLES SKIN, TREATMENT.SENSITIVE SKIN

NOT SUITABLE : DRY SKIN, AGEING SKIN


4) HYDRATING AMPOULE

FUNGSI : Reduce water loss and supplementing moisture to your skin.Ha ini
untuk org yang kulitnya kering bebenor..dan asyik nak menglupas..atau hampir-
hampir nak jadi cam gitu..kene rawat cepat..ampoule ni kan 2 kali je dah nampak perubahan ketara tau..

SUITABLE SKIN TYPE: NORMAL TO DRY SKIN,UNTUK MAINTAIN
NOT SUITABLE: OILY SKIN

5) FIRMING AMPOULE

Fungsi: Anti-wrinkle solution. Renew skin for a youthful complexion.Firm your sagging skin if use long term... kakak-kakak bila lagi nak test ampoule ni ..kalau amik dari usia muda..wow..tak dpt dibayangkan 20 tahun lagi...dia boleh hilangkan kedut-kedut..garisan-garisan halus kat muka.

SUITABLE SKIN TYPE : AGEING SKIN,NORMAL TO DRY SKIN,SESUAI SEBAGAI UNTUK MAINTAIN..
NOT SUITABLE: OILY SKIN


6) SOOTHING AMPOULE

Fungsi : Calms your skin to prevent any outbreak or irritation of your skin towards the surrounding environment..ha..yg ni bagus untuk kekal cantik..muda bergaya. Anda semua perasan tak banyak ampoule kat atas ,banyak tak sesuai untuk kulit berminyak???????

Jadi masalah utama kulit adalah kulit berminyak , jadi peranan utama soothing ampoule mesti diutamakan sebelum anda memilih untuk mengunakan ampoule jenis lain.Biasanya kalau muka banyak jerawat punca utama adalah masalah kulit berminyak, jadi anda boleh maintain soothing 3 kali seminggu,maka jerawat susah nak datang.kalau boleh maintain dengan powder mask jugak.

SUITABLE SKIN TYPE : SENSITIVE SKIN,OILY & PIMPLE SKIN,NORMAL TO DRY SKIN

7) VITAMIN C AMPOULE (100% CONCENTRATED PURE VIT C)

ha..ok rasanya betapa tingginya khasiat vitamin c kalau hari2 tenyeh kat muka
kita ni kan...jadi buat apa nak buat suntikan vit c mahal-mahal...guna ampoule
pun boleh langsung tak sakit...malah lebih selamat.

SUITABLE SKIN TYPE: ALL SKIN TYPE
peringatan : must be finished ASAP because this is PURE Vitamin C
ampoule.Don't keep too long coz it is the same as oranges will change colour coz
it is 100% Pure with no chemical added.

8) EYE CARE AMPOULE

FUNGSI : Hydrates the epidermal layer around the skin of eye zone area.
Helps to reduce wrinkles and fine lines at eye contour areas.
Minimizes dark circles and reduces fine lines.
ok untuk mata pun ada ampoule tau...he..he..complete treatment nih..

SUITABLE SKIN TYPE: ALL SKIN TYPE, DARK EYE CIRCLES,EYE BAG

9) OPEN PORES AMPOULE

SUITABLE FOR ALL SKIN TYPE ESPECIALLY THOSE WITH BIG PORES.


ok harap-harap semua faham penerangan diatas.coz saya nak translate semua

tak berapa pandai yer..ini pun saya copy dari catalog supplier..hehehe..hetapi so far fahamlah semua....so guys boleh beli campur-campur...nak beli apa..key...tapi
mesti 10 botol...

ok contohnya mcm nii
nak soothing 3
nak hydrating 3
nak eye care 4
so total 10 kan 1 box kan
kalau nak beli.. cam biasa,, emel or sms.. bank in.. kami akan hantar pd anda...


Untuk ampoule.. cantikmanis hanya gunakan penghantaran by POSLAJU yerrr.. pos parcel x dakkk..


kenapa pakai pos laju?
paling selamat...ampoule ni botol kaca...so kene jaga-jaga.

Haaa.. ini yang ditunggu2 kan.. Ada kelulusan KKM ke??? Nahh, ini jawapannya...

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN.

No. Registration No./Notification No. Product Name


1. NOT090400190K BEAUTEE EYE CARE AMPOULE

2. NOT090400191K BEAUTEE FIRMING AMPOULE

3. NOT090400199K BEAUTEE GOLD SERUM

4. NOT090400192K BEAUTEE HYDRATING AMPOULE

5. NOT090400193K BEAUTEE NEUTRALIZING AMPOULE

6. NOT090400194K BEAUTEE OPEN PORE AMPOULE

7. NOT090400195K BEAUTEE PURIFYING AMPOULE

8. NOT090400196K BEAUTEE SOOTHING AMPOULE

9. NOT090400197K BEAUTEE VITAMIN C AMPOULE

10.NOT090400198K BEAUTEE WHITENING AMPOULE


OK Nak cite sikit pasal ampoule nih...korang mesti tanya apa peranan ampoule nih utk kulit muka..okey..ampoule adalah extract tumbuhan yang mengandungi vitamin khusus yang mempunyai kadar kepekatan yang tinggi....so sebab tu disimpan dalam botol kaca.


setiap botol mengandungi vitamin khusus untuk sesuatu masalah kulit. Contoh purifying ampoule mampu menghilangkan dan mengecutkan jerawat(acne ) anda dengan 2 kali guna..jer ..tapi jgn guna 2 kali jer..gunalah sekotak (10 botol) selama lima hari..insyaallah jerawat akan hilang...terus...tapi lepas tu tak boleh stop terus ..gunalah ampoule khusus untuk masalah lain ..pulak..supaya muka kita kekal cantik menawan...


sebenarnya pakai ampoule ni sekali guna je dah ketara muka u alll..rasa putih dan licin semacam jer...bila nak gi opis I myself rasa confident jer ..walaupun tak pakai make up...well I terlalu sibuk selalu lupa nak letak ampoule hu..hu..

ampoule yang paling popular dan baru je datang dah nak habis adalah whitening dan vitamin c....ok apa yg spesel sgt 2 jenis ampoule ni..tak lain tak bukan..keberkesanannya yang cepat ler...

ampoule whitening...pakai je lah 2-3 kali dah hilang muka yang nampak kusam dan legap akibat cahaya matahari....sangat lah sesuai utk org nak bernikah...oooii..ramai yg suka ampoule ni ..sampai order 4-5 kotak sorry ye dear..kali ni I jual 10% diskaun jer dari rege baru..coz..nanti org lain tak dapat..sian doranggg..


ampoule vitamin c pun sama jugak..kalau artis cun ifa raziah cucuk kat muka..kite tak pyh cucuk lah cuma sapu dah tapi sapu hari2 pun akan dapat hasil yang sama...vitamin c buat kulit kita tegang dan licin dan tegang...he..he...


sebab tu dua ampoule ni dapat permintaan tinggi dan rege nyer tinggi....
hmm ampoule lain tak kurang hebatnya....contohnya kalau u all banyak jerawat...cepat-cepat amik purifying mana kala kalau muka berlubang-lubang tu..amik open pore sampai ilang lubang tu..

okey nak rawat muka dgn ampoule open pore memang berkesan..tapi u all kene sabar mesti amik everyday sampai lah muka u all sembuh...baru amik puryfying...dan ampoule yang lain..key...
Anything... boleh sms saya untuk penjelasan/info...

PROMOTION !!!!

HARGA : RM35.00 /BOX
RM4.00 /vials
Selamat ber'Ampoule'...

BEAUTEE 24K GOLD SERUM

JOM BELI GOLD SERUM.. BEST PRICE IN TOWN!!!

HARGA MURAH.. KHASIATNYE BANYAKKKKKK...



BOX OF GOLD SERUM



LOOSE GOLD SERUM

24 k emas tulen digunakan dalam serum ini untuk membantu membekalkan collagen kedalam kulit,

** membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk,debu dan persekitaran tidak sihat.
** melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv

** boleh menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka masa panjang.

** membantu pengaliran darah

** membantu merawat kulit sensitif

** menghalang kedutan dan garis halus

** menegangkan kulit

sesuai untuk anda yang baru menginjak ke umur 30 tahun dan hingga berumur 60 tahun..melambatkan proses penuaan.. supaya sentiasa gebusszz dan cun melecunnn...

Bahan -bahan yang digunakan untuk menghasilkan serum ini adalah dari herba dan rempah terpilih untuk memberikan suasana exotic yang sebenar.

Opps....SORRY YER... kulit berminyak tak boleh guna sebab serum ni ada collagen, tapi jgn susah hati ,kita buat treatment untuk kurangkan masalah kulit berminyak baru kita pakai serum yer.. jgn sedih-sedih

cara mengunakan amat mudah sama seperti mengunakan ampoule urut seluruh muka dan urut menghala keatas.


BAHAN-BAHAN
Deionised water, Hydroxyl Ethyl Cellulose, 24k Gold Leaf, Hydrolysed Soluble Collagen, Peptite, Rosemary Extract, Green Tea Extract, Ascorbic Acid, Vitamin A,Vitamin E, Diazolidinyl Urea

BANTAL PANAS/ TUNGKU/ PORTABLE WARMER BAG











(Stok Terhad)


Bantal Panas @Tungku Elektrik Mudah dan Berkesan

Produk ini merupakan inovasi terbaru tungku yang satu ketika dahulu bersifat tradisional kini di perbaharui untuk kemudahan anda, ia sangat baik untuk kesihatan anda sekeluarga.

Diperbuat daripada bahan anti-kuman yang mengandungi cecair, tungku moden ini bersih dan mempunyai unsur perubatan yang tersendiri.

Fungsi :
1. Mengelakkan artritis.
2. Baik untuk pesakit strok.
3. Mengurangkan sakit servikal vertebra.
4. Mengurangkan sakit kepala, sakit gigi
5. Melegakan sakit leher, bahu dan belakang badan.
6. Melegakan masalah sengugut (period pain)
7. Membantu mengurangkan berat badan.
8. Mengurangkan masalah lenguh-lenguh lutut dan sakit pinggang
9. Mengurangkan masalah perut kembung.
10. Melegakan bahagian tulang patah

Ciri-ciri:
Cecair merupakan air garam bukit dan gel, ianya diisi sekali sahaja dan mudah di bawa ke mana-mana.
Berat = 1.7kg++ setiap satu

Siapa yang sesuai memakainya?

* orang dewasa 12 tahun dan ke atas.
* wanita yang baru lepas bersalin dan menghadapi senggugut.
* Menghadapi masalah lenguh badan dan angin.
* Juga untuk lelaki sesuai untuk seluruh badan kecuali bahagian kemaluan.

Cara-cara penggunaan:

Caj tungku selama 5 hingga 8 minit dan lampu khas akan terpadam secara automatik. Bantal akan menjadi panas sehingga 70 - 80 darjah celcius dan ia akan bertahan di antara 2 - 3 jam.










Penting:
1. Pastikan sambungan plug sempurna.
2. Selepas lampu caj terpadam bekalan elektrik hendaklah ditutup.
3. Tanggalkan wayar caj dari bantal.
4. Elakkan dari meninggalkan tungku ini pada suatu bahagian di badan terlalu lama bagi mengelakkan masalah kulit.

HARGA PENGENALAN !!!! RM40 SAHAJA..

HARGA BIASA : RM55.00

Sunday, October 18, 2009

:: GREEN TEA COLOSTRUM ::

Green Tea Colostrum (GTC)
Pure - Finest - Natural - Health


GTC adalah minuman terbaru untuk kesihatan gabungan Teh Hijau (Green Tea) dan Susu Awal Lembu (Colostrum Milk).

Glitter Photos
Faktor utama nutrisi GTC adalah:
Immunoglobulin (IgG)
Faktor tumbesaran
Anti-Oksidan


Green Tea Colostrum adalah satu-satunya produk gabungan susu kolostrum dan teh hijau di Malaysia

Apa khasiat Green Tea Colostrum?

KAYA Dengan Antioksidan
Berupaya Melawan Virus
Melambatkan Proses Penuaan
Mengurangkan Aras Gula Darah
Berupaya Mencegah Sel Barah
Menurunkan Aras Kolestrol
Menggalak Pembakaran Lemak
Memperkuat Daya Ingatan Dan Menajamkan Tumpuan
Imbang Dan Mantap Sistem Imun
Memperkaya Antiboti Tubuh
Memperkaya Nutrisi Yang Diperlukan
Membantu Proses Pemulihan Tulang, Otot, Tisu saraf, Tisu Penyambung, Rawan Dan Kulit
Merangsangkan Kecantikan Kulit
Memperkuat Daya Fungsi Tubuh
Menyumbang Tenaga Kepada Tubuh
Mengatasi Masalah Gastrik dan Migrain

Kebaikan Green Tea Colostrum

Kebaikan green tea colostrum ialah (membantu) memperbaharui atau mensintesis sel-sel baru dalam badan kita..... Green tea kaya dengan antioksigen. Ia pemusnah radikel bebas...

PROF DR MOHD SHAHIMI MUSTAPHA


Hampir 70%-80% daripada pesakit amat berpuas hati dengan penggunaan GTC dari segi kesihatan dan kadar penyembuhan yang berlaku keatas diri mereka.

DR SERI BUANA ZAINUDDIN
(Pakar Perunding pembedahan dan laparoskopi)


Sejak saya minum GTC, saya rasa badan saya sihat. Sebelum ini badan saya lemah dan tidak bertenaga. Masalah gastrik pun hilang....

Pn. Wan Mariam Wan Deraman


Saya telah menggunakan GTC selama 4 bulan yang lalu kerana saya ada masalah berat badan. Saya sangat gembira kerana berat badan saya sudah menurun....

Pn.Mastura Abu Bakar





Dapatkan Green Tea Colostrum Di Sini
Hantaran dibuat terus ke rumah

Green Tea Colostrum Kotak 15 sachet : RM 50.00
Tiada kos penghantaran.

Glitter Photos Kotak 30 sachet : RM 94.90
Tiada kos penghantaran.


Green Tea Colostrum produk halal keluaran Ar Raihan Food Industries
terjamin kebersihan, kualiti dan mempunyai
sijil GMPcertificate (Kementerian Kesihatan Malaysia), IMP dan ISO 0001:2000.



Green Tea Colostrum adalah minuman kesihatan.
Ia bukan ubat tapi mujarab.

Anda berdepan dengan masalah seperti berikut?
Green Tea Colostrum boleh membantu...InsyaAllah.

Kulit yang Licin Amalkan meminum GTC ini diawal pagi dan sebelum tidur.
Menguruskan Badan Untuk menguruskan badan amalkan meminum GTC dan 30 minit selepas itu lakukan senaman sehingga berpeluh bagi tempuh 30 minit.Lakukan setiap hari anda akan melihat perubahannya selepas sebulan.
Khas Untuk Ahli Sukan Sukan bina badan, amalkan meminum GTC setengah jam sebelum setiap latihan.GTC akan membakar lemak dan membina otot badan yang menarik. Sukan padang,trek dan gelanggang. GTC tidak mempunyai steroid.GTC membekalkan tenaga untuk ahli sukan.
Khas Untuk Pelajar Minumlah GTC secara amalan berterusan diawal pagi kerana GTC boleh memberi daya tumpuan semasa belajar dan jika diamalkan minum dimalam hari, GTC membekalkan tenaga pada otak dan mengelakkan kepenatan semasa belajar di waktu malam.
Khas Untuk Pengidap Penyakit Kronik: Kencing manis Darah Tinggi Buah Pinggang Jantung sbg. Minum diawal pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.Ubat yang dibekalkan oleh pihak doktor hendaklah terus dimakan sehingga mendapat nasihat doktor untuk setiap 2 minggu.
Khas Untuk Perokok "Merokok Membahayakan Kesihatan" Amaran Kementerian Kesihatan Malaysia. Sekiranya anda tidak boleh membuang tabiat merokok, anda digalakkan mengambil GTC untuk mengurangkan risiko kanser dsb.Tetapi AFi mencadangkan berhenti merokok dan mengambil GTC untuk membina balik sel-sel yang rosak akibat merokok.





Tunggu apa lagi?

Pesan Green Tea Colostrum untuk anda sekarang juga.



:: EXAMO CKM, MATSA ::




MATSA
HARGA : RM 45.00
KANDUNGAN : 30 BIJI (KEGUNAAN 3 BULAN)



EXAMO CKM500 DAN EXAMO CKM 500 PLUS

HARGA EXAMO CKM 500 = RM 56.00
ISI KANDUNGAN = 450 BIJI (KEGUNAAN 3 BULAN HINGGA 1 TAHUN)

HARGA EXAMO CKM 500 PLUS = RM28.00
ISI KANDUNGAN = 28 BIJI (KEGUNAAN 7 BULAN)

HARGA EKONOPAK
EXAMO CKM 45O BIJI SERTA EXAMO CKM 500 PLUS 16 BIJI
RM 80.00

*** PENGHANTARAN PERCUMA***



:: NATASYA ::


Rangkaian Produk Natasya Gold merupakan hasil penyelidikan & pembangunan yang lebih maju dengan menggunakan Teknologi Nano dan herba dalam penghasilannya.

Harga: RM 238.00 (WM) RM 245.00 (EM)

NOW OFFER :- RM 214.00

Harga: RM 48.90 (WM) RM50.90 (EM)

:: PAKEJ - PAKEJ CANTIKMANIS ::

PAKEJ PERCUBAAN (SUAMI DAN ISTERI)

Glitter Photos

Glitter Photos

PAKEJ CANTIK
COCOA COLLAGEN DAN STOO TEY CAFE...

RM 40.00 / SET

KANDUNGAN :

~10 SACHET COCOA COLLAGEN (ISTERI)
~10 SACHET STOO TEY CAFE (SUAMI)

Glitter Graphics

Glitter Photos


Glitter Photos


PAKEJ MENAWAN
CURORA JUICE DAN SIMILAX JUICE...

RM 99.80 / SET

KINI!!!!

RM 89.90 / SET

KANDUNGAN :

~1 BOTOL CURORA JUICE (ISTERI)
~1 BOTOL SMILAX JUICE (SUAMI)

:: Q SHE ::

Glitter Photos


Q-SHE

Q~She bermaksud Quality She.. utk anda yg menghargai nilai wanita sejati. Qshe diadun dari bahan semulajadi mewah yg unik dirumus khas untuk wanita yg mementingkan kecantikan luaran dan dalaman.

Q~She dikomposisi daripada lobata atau nama saintifiknya Pueraria. Lobata atau Pueraria mempunyai 13 spesis atau keluarga di mana spesis yg terbaik adalah keluarga Pueraria Mirifica. Spesis tersebut (Pueraria Mirifica) yg diadun dalam QShe terbukti sangat berkesan meningkatkan dan membaik pulih kadar hormon estrogen dalam tubuh wanita bagi mengaktifkan kolagen di bawah kulit, Kesan daripadanya, kulit anda akan tegang dan lembut, payudara menjadi montok dan punggung bertambah menarik.


Setiap 300mg kapsul Qshe mengandungi :-
Herba Labisia Photolne - 50mg
Pueraria Mirifica - 200mg
Radix Eugenia Dyeriana - 50mg

Harga :- RM68.00 (Semenanjung) (42 kapsul)

RM75.00 (E.M)

FREE POSTAGE / PENGHANTARAN PERCUMA KEPADA ANDA

:: RE GAIN ::

RE GAIN

Glitter Photos

HARGA : RM 145.00 (S/M)
RM 150.00 (S/S)

NOW OFFER : RM 130.00 (S/M)
RM 135.00 (S/S)


Muda Secara Total Kini Satu RealitiMakanan Untuk Kesihatan Dan Rejuvenasi

CARA MAKAN

Cara yang terbaik untuk makan reGain.

Anda cuma perlu makan satu sachet sehari. Cara yang paling sempurna adalah dimakan semasa perut masih kosong pada awal pagi dengan segelas penuh air tawar (yang terbaik) atau segelas jus buah-buahan. Jentik sachet supaya kristal jatuh kebawah, koyakkan kertas bahagian atas dan kembangkan mulut sachet. Basahkan mulut dengan sedikit air kemudian curahkan kandungan kedalam mulut (didepan lidah bukan kedalam tekak). Jentik sachet supaya saki baki kristal jatuh kedalam mulut dan minum segelas air. Tunggu 20-30 minit sebelum makan sarapan atau makanan pepejal.

Jika terlupa makan pada waktu perut kosong, maka boleh ambil 3-4 jam selepas makan dan biarkan 20-30 minit sebelum ambil makanan lain.

JANGAN BANCUH reGain KEDALAM GELAS/CAWAN. Ini akan memyebabkan bahan aktif melekat didinding bekas dan mengurangkan kesan potensi reGain. Adalah penting untuk meminum lebih air setiap hari supaya kesan cepat dan lebih cemerlang.

KOMPAUN BIOMARIN

Kebiasaannya mereka akan mengalami proses detoxifikasi yang amat lembut dan selamat dengan kesan buang air yang selesa dan tetap dalam masa setelah dimakan reGain. Mereka juga akan alami kesan bibir kering. Kesan ini boleh diatasi dengan meminum lebih air seperti yang dicadangkan dalam cara makan. Ada individu yang akan mengalami “healing crisis”. Ini biasa terdapat semasa proses ditoksifikasi dan akan berterusan selama beberapa hari mengikuti keadaan fisikal individu itu. Seterusnya anda akan mula merasai kesan cermerlang beralih dari satu fasa ke fasa yang lain.

Dengan setiap rancangan kesihatan adalah penting disertakan amalan pemakanan yang sempurna, nutrisi sesuai dan rutin senaman.

APA YANG KITA AKAN ALAMI SETELAH MEMAKAN REGAIN?KESAN DAN PERUBAHAN UTAMA ANDA AKAN ALAMI SETELAH MEMAKAN REGAIN SETIAP HARI Bulan Pertama -

Fasa Pengisian

Peningkatan Stamina – Pertambahan Tenaga

Pemulihan Luka dan Kecederaan Luar & Dalam Tubuh Lebih Cepat

Meningkatkan Keupayaan Kesan Rawatan - Perubatan atau Kosmetika

Pemulihan Daya Tidur – Dapat Mencapai Tidur Rapid Eye Movement (REM)

Permulaan Perubahan Kepada Seri Kulit

Pengurangan Sengal/Lenguh Otot-Otot

Peningkatan Daya Penghadaman


Bulan Ke-Dua - Fasa Pembinaan

Pemulihan Seri Kulit – Pertambahan Kelembutan Dan Kelembapan

Pertambahan Kekuatan dan Kebolehan Beriadah

Pertambahan Fungsi Tubuh – Tubuh Rasa Lebih Ringan Dan Selesa

Pertambahan Dan Peningkatan Yang Terdapat Pada Bulan Pertama


Bulan Ke-Tiga - Fasa Regenerasi

Pertambahan Keliutan Dan Ketegangan Kulit

Pengurangan Kekedutan Kulit

Peningkatan Dan Pertambahan Seri Kulit Keseluruhhan Tubuh

Peningkatan Daya Ingatan Dan Pengukuhan Daya Fokus Mental

Menguatkan Sistem Imun (Pertahanan)

Pengurangan Tahap Kolesterol Darah

Kulit Tapak Kaki Jika Pecah atau Terbelah Akan Hampir Pulih

Pengurangan Kesan Kulit Saggy Dimuka

Pengurangan Lingkaran Timbul Lemak Sekililing Mata

Peningkatan Tenaga Shawat - Pertambahan Keupayaan Sex

PERSOALAN YANG KERAP DITANYA

1. Kenapa reGain didalam sachet dan tidak berbentuk pil, kapsul dll?

reGain adalah berbentuk krystal halus. Ia diproses sedemikian rupa supaya mencapai penyerapan segera yang lebih cekap.

2. Adakah reGain dibuat untuk kaum wanita sahaja?

Tidak. Ia adalah makanan berfungsi dibuat untuk lelaki dan wanita dan juga kanak kanak.

3. Adakah reGain lebih mahal jika dibandingkan dengan produk lain dipasaran?

Tidak. Ianya 5 kali lebih berkhasiat dari jenama yang paling terkenal dipasaran antarabangsa. Kerana mutu dan khasiatnya ia terkenal untuk kecantikan dan kesihatan dari dalam keluar maka ianya amat menjimatkan.

4. reGain adalah makanan sumber marin (laut), adakah ia akan menyebab alahan?

reGain mengandungi protin marin, seperti keluaran makanan lain yang mengandungi ikan dan makanan laut, ia mungkin akan memberi kesan alahan kepada pengguna yang amat sensitif. Jika terbit sedikit ruam lebihkan meminum air dan lebihkan memakan sayur dan buah buahan. Kesan ini akan hilang jika anda teruskan makan reGain. Jika ia berlarutan, berhenti makan reGain.

Kepada sebilangan orang yang “berdarah kotor” (tidak buang air besar setiap hari dan kurang minum air setiap hari) mereka akan berjerawat setelah beberapa hari. Jangan berhenti makan reGain. Amalkan cara hidup yang sihat. Makan lebih buah dan sayuran dan lebihkan minum air tawar setiap hari – 8-10 gelas besar atau lebih sehari dan jerawat akan hilang.

5. Adakah ia sesuai untuk wanita hamil?

Kajian telah membuktikan bahawa wanita hamil hanya perlukan makanan biasa. Semua makanan tambahan dan ubat ubatan perlukan nasihat doktor. Walaupun reGain diperbuat dari bahan makanan asli ia mungkin akan menyebabkan alahan, kerana tubuh wanita hamil amat sensitif.

6. Adakah ia sesuai untuk wanita yang menyusu anak?

Ianya sesuai untuk ibu yang sedang menyusu anak.

7. Bolehkah kanak kanak makan reGain?

Boleh, reGain adalah selamat untuk kanak kanak. Untuk kecederaan, luka, asma, lelah dan anak anak yang lemah dan selalu berpenyakit boleh diberi reGain. Orang dewasa dan juga anak anak yang ada masaalah jantung boleh diberi makan untuk mengatasi beberapa jenis kekurangan jantung. Untuk kanak kanak cuma diberikan ½ - 1/3 sachet sehari. Jika susah makan, campurkan dengan jam atau jus dalam sudu kemudian minum air secawan.

8. Berapa lamakah perlu dimakan reGain?

Setelah memakan reGain pada beberapa minggu, peringkat awal ialah – Fasa Pengisian. Anda akan merasai perubahan berperingkat dalam tubuh anda. Setelah itu seterusnya keperingkat kedua, iaitu – Fasa Pembinaan dan kemudian ke peringkat akhir – Regenarasi. Anda akan sedar perubahan yang ternyata yang juga akan meyakinkan orang lain. Perubahan Fasa ini akan beralih atau bertukar bergantung kepada peringkat kekurangan yang terdapat pada diri individu sendiri.

Setelah sekian masa anda dapat menbezakan keadaanya sendiri, pada masa itu agak dalam tempoh 3-4 bulan atau kurang anda boleh pilih untuk teruskan atau kurangkan/selang sehari atau terus berhenti. Walau apapun kepetusan anda, satu kenyataan adalah jelas, anda akan bershukur bahawa anda telah berikan tubuh anda satu dimensi baru dengan reGain. Pada masa itu anda dapat menbezakan selama ini, apa yang kurang pada diri anda sebelum berpengalaman dengan reGain.

9. Apabila memakan reGain, bolehkah saya ambil makanan tambahan, vitamin, ubat ubatan hospital, ubat tradisional, ubat hemeopaty atau lain lain ubat alternatif?

reGain adalah makanan yang bermutu. Anda boleh ambil sebarang ubat ubatan, makanan tambahan atau bitamin bersama dengan reGain. Sebenarnya reGain boleh membantu ubat ubatan atau apa apa jenis barangan kesihatan untuk bertindak sempurna dan lebih berkesan. Makanlah reGain secara yang disyorkan pada waktu pagi semasa perut kosong – 30 minit sebelum sarapan.

10. Ada kalanya rasa dan warna berbeza, kenapa?

reGain diperbuat dari bahan bahan asli semulajadi. Adakalanya bahan baku itu terhasil pada musim musim tertentu yang meyebabkan rasa dan warna yang sedemikian.

11. Berapa lama reGain boleh disimpan?

reGain boleh disimpan selama 3 tahun dari tarikh ia dibuat jika disimpan dalam keadaan dingin (suhu bilik) dan jauh dari punca kelembaban dan tidak terdedah pada sinaran suria (dalam kereta dll.). SIMPAN DITEMPAT YANG TIDAK MUDAH DICAPAI KANAK KANAK.

12. Perlukah saya minum banyak air sewatu memakan reGain?

Untuk kesan yang cepat dan cermerlang digalakan meminum paling minima antara 8 –10 gelas besar air tawar atau jus buah buahan setiap hari. Jika minum lebih lagi baik untuk sistem.

13. Kenapa reGain tiada no. MAL Kementerian Kesihatan Malaysia?

reGain telah diketegorikan kepada produk makanan oleh Biro Farmasutikal Kementerian Kesihatan dan tidak perlukan no. sijil kelulusan atau permit produk supaya boleh dijual dipasaran. Formulasi reGain amat selamat dan tidak mengandungi bahan bahan yang boleh menjejas kesihatan.

14. Saya tiada sebarang penyakit atau masaalah kesihatan diluar atau didalam tubuh saya. Bolehkah saya makan reGain?

Sememang boleh kita makan reGain untuk awet muda atau menambahkan kekuatan sisten imun. Dalam perangkaan kami, ramai orang yang meyangka diri mereka sihat dan tidak bermasaalah, mendapati mereka lebih sempurna dalam hal kesihatan dan amalan hidup harian setelah memakan reGain. Cubalah dulu baru tahu apa yang kami dimaksudkan.

15. Bolehkah wanita yang sedang dalam program HRT makan reGain?

Boleh. Ramai wanita mendapati terapi hormon mereka lebih sempurna dan ada yang tidak perlu meneruskan terapi disebabkan hormon terhasil semula dan kembali normal dan ada yang dapat pusingan haid semula. Ini dapat mengatasi kerenah simptom putus haid.

Pendapat dan penerangan disini dijelaskan untuk pengetahuan dan makluman dan bukan satu penggantian perundingan perubatan. Orang yang ada kerumitan kesihatan seharusnya mendapat nasihat perubatan.


Order Form !!!

Name:
Email Address:
Telephone No:
Nama / Jenis Produk (eg : cocoa collagen power plus)
Quantity Produk :
Price per Unit (eg: RM55.00)
Price include shipping? YES NO
Payment Method : CIMB MAYBANK PUBLIC BANK C.O.D
Delivery Mode : POS LAJU SELF PICK UP
Delivery Address :
Free email forms
 

Cantik Manis 82 Copyright 2010 | Designed by NC