klik2 kat sini

Thursday, December 9, 2010

Go Geous


Go Geous adalah suplemen kesihatan yang memberikan anda kombinasi unsur semulajadi terbaik bagi mengembalikan keremajaan dalaman dan luaran serta kesihatan dan tenaga maksimum kepada anda.


Ianya mengandungi;

Stem Cell
Rousselot Hydrolysed Collagen
Ekstrak Pine Bark
Ekstrak Biji Anggur
L-Arginine
Acai Berry
Campuran 6 jenis Berries iaitu Elderberry, Blueberry, Strawberry, Billberry, Blackcurrant dan Red Beet


Harga: RM470.00 FREE POSTAGE
30sachet

Monday, November 22, 2010

SABUN SUSU BERAS


SABUN SUSU BERAS

~Mencerah & Menghaluskan kulit tanpa pengelupasan
~Mengurangkan jeragat2 hitam & parut jerawat
~Menegangkan kulit
~Melembabkan kulit walaupun tanpa penggunaan moisturizer (bergantung kepada jenis kulit)

Berat : +-65gm

Harga : RM9.90

Wednesday, June 16, 2010

LANGSING MENAWAN

Harga Pasaran (Normal Price) Seunit (1 kotak 30 paket) :


1 Kotak : RM 138.00
2 Kotak : RM 248.00 (untuk 1 bulan)



KINI ANDA BOLEH MEMBELI PEK PERCUBAAN!!!!!!!!!!

5 SACHET RXLITE= RM23.00

10 SACHET RXLITE = RM45.00

POS EKSPRESS PERCUMA UTK SET PEK PERCUBAAN..

UNTUK KESAN MAKSIMUM, ANDA BOLEH BERDETOX SAMBIL LANSING DGN RXLITE

MURAH, BERKESAN DAN SELAMAT!!!!!

5 SACHET RXLITE + 10 PCS DETOX PATCH = RM30.00

10 SACHET RXLITE + 10 PCS DETOX PATCH = RM50.00

ATAU

1 KOTAK RXLITE (30 SACHET) + 30 DETOX FOOT PATCH = RM160 SAHAJA TERMASUK POSLAJU.

***********************************************************

PREMIUM GOLD SLIMMING PATCH


PERBEZAAN ANTARA DETOX FOOT PATCH DAN SLIMMING PATCH

Detox foot patch hanya membuang toksik sahaja dari badan kita, oleh sebab itu patch yg telah digunakan akan berwarna kehitaman atau dark brown. Slimming patch pula akan membuang toksik dan lemak dalam badan. Selepas menggunakannya, patch tersebut akan bertukar ke warna kuning kehitaman menandakan ia telah membuang lemak yg berminyak dan toksik.

Untuk pengetahuan semua, slimming patch ni dibuktikan keberkesanannya oleh ujian yg dijalankan dihospital Tianjin.

1. Bahan ujian yang digunakan = Natural Sliming Patch dan lagi satu Product A
2. 30 orang digunakan utk ujian ini.
3. Tempoh ujikaji = 50hari utk 5 rawatan ( 1 rawatan = 10hari)
4. Skala keberkesanan

- Cured = ukur lilit perut berkurangan lebih 4 cm selepas 5 rawatan = 50 hari -

Improved = ukur lilit perut berkurangan dari 2.9cm ke 39cm selepas 5 rawatan = 50 hari

- Effect = ukur lilit perut berkurangan sedikit selepas 5 rawatan = 50 hari

- No Effect = Tiada perubahan selepas 5 rawatan = 50 hari

ANALISIS KEPUTUSAN

1. Dari jumlah 30 orang yg diuji menggunakan NATURAL SLIMMING PATCH,

berikut adalah keputusannya :-
Cured = 3 orang
Improved = 16 orang
Effect = 8 orang
No Effect = 3 orang

Kesimpulannya hanya 3 orang dari 30 org yg tidak mengalami apa2 perubahan selepas pemakaian. 3 orang mewakili 10%. Oleh sebab itu Kadar keberkesanan produk ini adalah 90%. 2. Dari jumlah 30 orang yg guna Produk A, kesemua tidak mengalami apa2 perubahan.

Kesan-kesan utama

Penyahtoksin dan penyingkiran lemak

Mengaktifkan sel-sel

Melegakan keletihan dan sakit kaki

Melegakan bengkak dan kesakitan

Tidur lena

Menyingkirkan bahan buangan yang ada di dalam sistem limpa, meningkatkan fungsi limpa dan sistem imun tubuh badan


HARGA MENARIK MENANTI ANDA..

SLIMMING PATCH (GRED A)

RM1.00/PCS
RM90/100PCS
RM400/500PCS (POS PARCEL FREE)


DETOX PATCH (GRED A)

RM0.80/PCS
RM80/100PCS
RM360/500PCS (POS PARCEL FREE)
RM650/1000PCS (POS PARCEL FREE)

Tuesday, June 15, 2010

JAMU RATU DARA

Nak Ketat? Rapat? Padat ? Mantap?
Jamu Ratu Dara ada jawapanya! Teruskan membaca..

Memperkenalkan jamu warisan nenek moyang Jamu Ratu Dara. Terbukti sejak dari tahun 1970an lagi. Diadun dengan herba khusus untuk wanita yang diamalkan sejak turun temurun. Warisan dari nenek moyang yang merupakan pengamal ubatan herba.



Sebelum ni jual secara offline sahaja, tetapi melihatkan sambutan yang sgt memberansangkan, makanya PENGASAS terpanggil untuk berkongsi di sini pula (ONLINE)..

Adakah anda…

• Selalu rasa rendah diri dengan suami sebab prestasi anda tak
hebat cam dulu?
• Kurang keyakinan dalam tak dpt bg memberikan servis terbaik untuk suami mcm dulu2?
• Asyik rasa tak selesa sebab keputihan melampau?
Sering lesu dan lemah urat badan?
Kulit kusam jek tak de seri langsung?

Jika anda tergolong dalam golongan di atas, kami ada jawapannye..



Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.

Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.. Insyallah…


Antara khasiat Jamu Ratu Dara :

• Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. Kompem
ketat dan padat dan panas je kat dalam tu.. Grip akan jadik luar biasa!!..
Mcm anak dara balik tau!

• Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau2 yang
kurang enak di vagina..

• Mengawal lendir dan lelehan vagina..

• Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.

• Merawat keletihan dan tidak bermaya. (Letih2 badan tu elok la makan..)

• Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.

• Boleh mencegah barah payudara dan rahim.

• Memulih otot dalaman faraj. (Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin)

• Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit (Muke jadi merah2
gitu..)


Ramuan :

Manjakani, Kacip Fatimah, Akar Serapat, Rempah Ratus dll.


Cara Makan :

• 2 biji pagi selepas sarapan
• 2 biji malam selepas makan malam
• Di ikuti dgn selawat ke atas Nabi.
• Minum dgn air suam atau air masak. Jangan minum dgn air berkarbonat!

= Anak dara pun boleh makan Jamu Ratu Dara ni untuk penjagaan awal..Tak rugi apa pun malah boleh menjaga kewanitaan kite ni dari anak dara lagi..=

**Anak dara makan 2 biji sehari pun sudah memadai..

**Tidak sesuai untuk ibu-ibu mengandung dan wanita yg dalam period.

*** Banyakkan minum air masak okey..





Harga Jualan :

RM 15 (40 biji)

Sunday, April 18, 2010

PROMOSI TERKINI



PAKEJ PERLANSINGAN

Harga Pasaran (Normal Price) Seunit (1 kotak 30 paket) :


1 Kotak : RM 138.00
2 Kotak : RM 248.00 (untuk 1 bulan)



KINI ANDA BOLEH MEMBELI PEK PERCUBAAN!!!!!!!!!!

5 SACHET RXLITE= RM23.00

10 SACHET RXLITE = RM45.00

POS EKSPRESS PERCUMA UTK SET PEK PERCUBAAN..

UNTUK KESAN MAKSIMUM, ANDA BOLEH BERDETOX SAMBIL LANSING DGN RXLITE

MURAH, BERKESAN DAN SELAMAT!!!!!

5 SACHET RXLITE + 10 PCS DETOX PATCH = RM30.00

10 SACHET RXLITE + 10 PCS DETOX PATCH = RM50.00

ATAU

1 KOTAK RXLITE (30 SACHET) + 30 DETOX FOOT PATCH = RM160 SAHAJA TERMASUK POSLAJU.

***********************************************************

PREMIUM GOLD SLIMMING PATCH


PERBEZAAN ANTARA DETOX FOOT PATCH DAN SLIMMING PATCH

Detox foot patch hanya membuang toksik sahaja dari badan kita, oleh sebab itu patch yg telah digunakan akan berwarna kehitaman atau dark brown. Slimming patch pula akan membuang toksik dan lemak dalam badan. Selepas menggunakannya, patch tersebut akan bertukar ke warna kuning kehitaman menandakan ia telah membuang lemak yg berminyak dan toksik.

Untuk pengetahuan semua, slimming patch ni dibuktikan keberkesanannya oleh ujian yg dijalankan dihospital Tianjin.

1. Bahan ujian yang digunakan = Natural Sliming Patch dan lagi satu Product A
2. 30 orang digunakan utk ujian ini.
3. Tempoh ujikaji = 50hari utk 5 rawatan ( 1 rawatan = 10hari)
4. Skala keberkesanan

- Cured = ukur lilit perut berkurangan lebih 4 cm selepas 5 rawatan = 50 hari -

Improved = ukur lilit perut berkurangan dari 2.9cm ke 39cm selepas 5 rawatan = 50 hari

- Effect = ukur lilit perut berkurangan sedikit selepas 5 rawatan = 50 hari

- No Effect = Tiada perubahan selepas 5 rawatan = 50 hari

ANALISIS KEPUTUSAN

1. Dari jumlah 30 orang yg diuji menggunakan NATURAL SLIMMING PATCH,

berikut adalah keputusannya :-
Cured = 3 orang
Improved = 16 orang
Effect = 8 orang
No Effect = 3 orang

Kesimpulannya hanya 3 orang dari 30 org yg tidak mengalami apa2 perubahan selepas pemakaian. 3 orang mewakili 10%. Oleh sebab itu Kadar keberkesanan produk ini adalah 90%. 2. Dari jumlah 30 orang yg guna Produk A, kesemua tidak mengalami apa2 perubahan.

Kesan-kesan utama

Penyahtoksin dan penyingkiran lemak

Mengaktifkan sel-sel

Melegakan keletihan dan sakit kaki

Melegakan bengkak dan kesakitan

Tidur lena

Menyingkirkan bahan buangan yang ada di dalam sistem limpa, meningkatkan fungsi limpa dan sistem imun tubuh badan


HARGA MENARIK MENANTI ANDA..

SLIMMING PATCH (GRED A)

RM1.00/PCS
RM90/100PCS
RM400/500PCS (POS PARCEL FREE)

# gred A nih paling senang nk kesan, sticker dia x sticky antara 1 dgn lain.. maknanya x melekat² lah.. kalau sticky smpai melekat² kat plastik pembungkus tu,, bkn gred A lah maknanya.. nih statement dr FACTORY yg kuarkan produk nih.. so yg lekat² tu rege murah sket dr yg GRED A ni :)

DETOX PATCH (GRED A)

RM0.80/PCS
RM80/100PCS
RM360/500PCS (POS PARCEL FREE)
RM650/1000PCS (POS PARCEL FREE)




Saturday, March 20, 2010

AWET MUDA PUTERI ALYA

picture kredit to Azlynna


AWET MUDA


PERTAMA DI MALAYSIA DIPERKAYAKAN DENGAN SAFFRON, LOBATA, KOLAGEN DAN UBI BIT MERAH.

Adakah anda mengalami masalah kulit kasar dan berkedut, wajah yang kusam dan mula dibayangi jeragat, kulit dan payudara yang telah melendut, masalah senggugut, cepat berasa letih malah ada yang suami sudah mulai complain kerana tidak sehebat dan serapat dulu lagi atau mengalami masalah kentut vagina atau masalah bau serta macam-macam masalah lain. Cuba atasinya dengan AWET MUDA. Insyaallah berkat disiplin anda mengambilnya masalah tadi dapat diatasi.

Dikilangkan di kilang yang bertaraf IMP(Amalan Pengilangan Islam) di mana bukan sahaja mementingkan kualiti malah dapat membina spiritual pengguna.

KELEBIHAN AWET MUDA
•Membantu menganjal, menegang, menghalus dan mencerahkan kulit.
•Kuku akan kelihatan lebih bersinar dan sihat
•Menganjalkan kembali payudara dan punggung.
•Membantu keintiman hubungan suami isteri.
•Kaya dengan vitamin dan galian.
•Membantu memulih tenaga batin wanita.
•Memberi tenaga dan kesihatan pada badan.
•Mengatasi masalah dalaman wanita seperti sengugut dan lain-lain.
•Membuang angin dalam badan.
•Membantu mendapatkan bentuk badan yang ideal.
•Meningkatkan keindahan wajah.
•Sesuai untuk semua golongan.

Cara Pengambilannya:
1 hari 1 sachet diambil semasa perut kosong sebelum sarapan. Terus dituang ke dalam mulut tanpa perlu dibancuh. Disarankan mengambilnya 2 kotak untuk 1 bulan dan boleh berhenti ketika period.

Isi kandungan:
1 kotak mengandungi 12 sachet. 1 sachet 20 ml. 1 kotak bersamaan 240 ml.

HARGA : RM30.00 (12 sachet @ 240ml)
KINI : RM27.00

MJ ~ MALAM JUMAAT


MALAM JUMAAT merupakan Energy Booster atau Penggalak Tenaga. Membantu menyelesaikan masalah mulut/nafas berbau.

Keterangan Produk – Malam Jumaat “for women

Produk kesihatan Malam Jumaat merupakan sebuah produk berasaskan herba hasil gabungan rahsia-rahsia perubatan tradisional dengan kemajuan teknologi canggih.

Berkesan dalam membantu wanita mengatasi masalah senggugut, melancarkan perjalanan darah dan memulihkan tenaga, produk Malam Jumaat menerusi ramuannya yang unik seperti kacip fatimah, za’faran dan manjakani juga dapat membantu anda mengembalikan tahap kesihatan optimum secara fizikal dan mental ketika melakukan hubungan kelamin.


Keterangan Produk – Malam Jumaat “for men

Produk kesihatan Malam Jumaat merupakan sebuah produk berasaskan herba hasil gabungan rahsia-rahsia perubatan tradisional dengan kemajuan teknologi canggih.

Berkesan dalam membantu mengatasi masalah bau mulut, melancarkan perjalanan darah dan memulihkan tenaga, produk Malam Jumaat menerusi ramuannya yang unik seperti madu, halia dan tongkat ali juga dapat membantu anda mengembalikan tahap kesihatan optimum secara fizikal dan mental ketika melakukan hubungan kelamin.

Didatangkan dalam botol bersaiz 35ml, pengguna hanya perlu semburkan 3 kali setiap pagi dan 3 kali setiap malam sebelum makan.

Semburan di bawah lidah akan mempercepatkan proses ia diserap terus ke saluran darah.

HARGA : RM39.90
HARGA @ CANTIKMANIS : RM36.00

BELI 2SET (LELAKI&PEREMPUAN) = RM70.00

Monday, January 18, 2010

DETOX FOOT PATCH

JOM BER'DETOX' DENGAN HARGA YG MURAH.. JANGAN TUNGGU LAGI, DAPATKAN DETOX PATCH ANDA SEKARANG JUGA!!!!








Caranya:
pakai 5 malam berturut2 foot detox patch, cuti 2 malam, guna semula mlm berikutnya... tujuan cuti 2 malam tu nak bg toxic tu kumpul blk spy mlm berikutnya penyingkiran lebih bagus...

jd, sbln hanya pakai 22 hari (44 patches).... pakai sehingga sbln atau sehingga warna patches tu tak kehitaman lg, kalu dah clear tu bleh la berhenti.. kalu hitam lg tu x bersih lg la... recommendation melakukan program nyahtoksik adalah 3 - 6 bln sekali... bergtg pada bdn dan lifestyle kite... so, x rugi, kalu beli 44 patches, pakai skit kalu dah ok, bleh kongsi ngan pasangan kita... ataupun, guna lg utk next program, grab la sementara harga tgh murah bangat..

ramai yg tertanya2, bagaimana cara nk berdetox yg terbaik skali.... recommendation kalu nk dptkan hasil yg terbaik, buat program sebulan...

caranya:
pakai 5 malam berturut2 foot detox patch, cuti 2 malam, guna semula mlm berikutnya... tujuan cuti 2 malam tu nak bg toxic tu kumpul blk spy mlm berikutnya penyingkiran lebih bagus...

jd, sbln hanya pakai 22 hari (44 patches).... pakai sehingga sbln atau sehingga warna patches tu tak kehitaman lg, kalu dah clear tu bleh la berhenti.. kalu hitam lg tu x bersih lg la... recommendation melakukan program nyahtoksik adalah 3 - 6 bln sekali... bergtg pada bdn dan lifestyle kite... so, x rugi, kalu beli 44 patches, pakai skit kalu dah ok, bleh kongsi ngan pasangan kita... ataupun, guna lg utk next program, grab la sementara harga tgh murah bangat..

so, program detox sebulan @ 44 pcs utk SALE KALI NI berharga RM57 shj
... tampil sihat dan anggun!!!!!

HARGA :

RM1.60 SEKEPING..
BELI 10KPG = RM15.00
(x termasuk pos ye!!!)

NAK BELI BORONG ???? BOLEH... HARGA MENARIK DITAWARKAN... RM90/100PCS.. POSLAJU FREE...

Order Form !!!

Name:
Email Address:
Telephone No:
Nama / Jenis Produk (eg : cocoa collagen power plus)
Quantity Produk :
Price per Unit (eg: RM55.00)
Price include shipping? YES NO
Payment Method : CIMB MAYBANK PUBLIC BANK C.O.D
Delivery Mode : POS LAJU SELF PICK UP
Delivery Address :
Free email forms
 

Cantik Manis 82 Copyright 2010 | Designed by NC