klik2 kat sini

Thursday, June 18, 2015

iBeauty Pigment Booster - cara menghilangkan jerawat dan jeragat




iBeauty Pigment Booster.. 
Serum khas utk menghilangkan tompok hitam dimuka dan mengatasi masalah jeragat anda.

Sangat mudah digunakan hanya sapu 2x sehari pada jeragat/tompok hitam yang ada.


Harga promo RM98 sm/ RM105ss

Berminat nak dapatkan produk ni dgn tawaran harga COMBO JERAGAT dgn FREE GIFT serta FREE PENGHANTARAN by POSLAJU?

p/s: kepada yang dah ada Diamonds Serum tu blh beli pigment Booster ni shj ya....
.
➙ SMS/WhatsApp "Booster" ke 019-7104742 sekarang!



COMBO SET JERAGAT
(DIAMONDS SERUM + PIGMENT BOOSTER)

PROMOSI!!!!
HANYA RM240sm/RM250ss PER SET
FREE POS!!!
FREE GIFT!!!

(HARGA SEBENAR RM284 PER SET)


**DIAMONDS SERUM
KEBAIKAN Diamond Serum :

---------------------
1. Anti penuaan berasaskan Teknologi Stem Cell
2. Tiada jerawat dan masalah muka bengkak.
3. Menjadikan muka bersih dan putih sekata
4. Kesan seakan anda mengambil suntikan collagan
5. Kulit pinkish serta glowing tanpa make up
6. Jeragat & jerawat hilang
7.Terbukti 95% menghilangkan kedutan
8. Tiada lagi kulit KUSAM
9. Permukaan kulit semakin LEMBUT
10. Mengurangkan tahap sensitif kulit
11.Tona wajah sekata & putih berseri
12. Kulit semakin LEMBAB
13.Garis EKSPRESI wajah semakin kemas
14.kulit Anjal & tidak kendur
15.Meremajakan kulit sehingga 10X lebih muda
16.Membantu meruncingkan dagu
17.Sekali gus menjadikan wajah seperti membuat rawatan 5D

Kebaikan BOOSTER PIGMENT:-

1- Guna bersama Diamonds serum
2- Berfungsi untuk MENCERAHKAN jeragat secara luaran
3- Memudarkan jeragat
4- Formulation booster pigment ni diyakini mampu MENCERAHKAN jeragat dalam masa 24 jam
5- Formulasi terbaik dalam harga yang berpatutan....

Masih tercari² cara menghilangkan jeragat dan cara menghilangkan jerawat yang berkesan?? Maih nak simpan kulit berminyak??? masih tertunggu² cara dan petua hilangkan jeragat??
Jangan buang masa anda... kerana SET JERAGAT ni amat sesuai utk membantu menyelesaikan masalah anda.
Penggunaannya:

1- sangat mudah...Cuci muka anda seperti biasa dengan pencuci muka ..
2- Lap kering dan sapu toner jika ada menggunakan kapas muka..
3- selepas itu sapukan sedikit2 Diamonds serum ke seluruh muka anda dari bawah dagu ke atas sehinga meresap ke dalam kulit....juga sapu Diamonds Serum di sekeling mata secara membulat....sapu 2 x sehari (pagi dan malam)
4- Dan picit sedikit Pigment 
Booster ke bahagian jeragat anda. Hanya sapu di jeragat sahaja!!!!. guna 2x sehari (pagi dan malam)
**** sapu nipis² je
5- Selesai....anda boleh guna day cream or mekap seperti biasa jika anda mahu disiang hari....

Berapa harga set combo jeragat ini????

Harga sebenar RM284per set!!!

Dapatkan Harga promosi now!!!

Hanya RM240sm/RM250ss per set 
**Free postage
**Free ibeauty paper beg
**Free facial mask




cara memutihkan kulit



Anda mahu MERAWAT masalah JERAWAT & JERAGAT?  
.

Kami ada jalan PENYELESAIANNYA 
dengan menggunakan PRODUK keluaran IBeauty iaitu  

DIAMOND STEM CELL SERUM yang bertindak sebagai :- 

:: Anti PENUAAN 
:: Meningkatkan KEANJALAN kulit
:: JERAWAT dan JERAGAT hilang 
:: Menambahkan Kolagen  
:: Menjadikan kulit PUTIH BERSERI 
:: Pakar anti KEDUTAN 
:: Melindungi dari RADIKAL BEBAS 
:: MeREMAJAKAN kulit 
:: dan MELINDUNGI kulit dari SINARAN UV 

Jika anda tercari² produk untuk mengilangkan Jerawat, Jeragat, bintik hitam dan tona kulit tidak sekata, ini lah produk yg sesuai bagi meneyelesaikan masalah anda :)


Apa TUNGGU lagi, 
JIKA anda inginkan KULIT yang CANTIK dan BERSERI 
gunakan DIAMOND STEM CELL SERUM.  

HARGA : RM149/BOTOL (35ML)

cara menghilangkan jerawat



CLEYRA SKINCARE WITH STEMCELL 
NEW FORMULA EXTRA WHITENING
-----------
1- CLEYRA SABUN STEMCELL (NOT130901497K)
Menghilangkan kotoran dan alat solek
Membersihkan sel kulit mati
Menangani kedutan , jerawat & jeragat
Melembapkan dan menyuburkan kulit tanpa menutup liang pori

2- CLEYRA PENYEGAR (NOT130901494K)
Menyokong proses pembersihan
Tona kulit sekata, mengecilkan liang pori
Melindungi keseimbangan dan melembapkan kulit
Lebih tegang, licin, bersih serta cerah

3- CLEYRA KRIM SIANG (NOT130901496K)
Melembapkan,meremajakan & menghalus
Melindungi kulit dari sinaran UV
Menghasilkan kulit yang sentiasa sihat & berseri

4- CLEYRA KRIM MALAM (NOT130901495K)
Mencerahkan kulit kusam
Menghilangkan tona kulit tidak sekata



Kebaikan Cleyra :
:: Memutih serta mencantikan kulit
:: Membuang sel-sel kulit mati
:: Menghilangkan kedutan
:: Menangani masalah JERAWAT
:: Menghilangkan PIGMENTASI
:: Melembapkan kulit
:: Menyuburkan kulit yang kusam
:: Menegangkan kulit
:: Melindungi kulit dari sinaran UV
:: Menghaluskan kulit kasar
:: Mencerahkan kulit kusam
:: Menjadikan warna kulit lebih sekata

Formula Cleyra :
:: Apple & Argan Stem Cell
:: Sarang Burung Walet
:: Kolagen
:: Gluthathione (Kuasa Pemutihan)
:: Vit B5,C & E


TESTIMONI



Kesan serta merta penggunaan Cleyra Skincare:

- selepas cuci muka kulit akan rasa tegang dan mulus
- Utk yg kulit berminyak boleh dapati berbezaan keluaran minyak berkurang hampir 50% seawal 2 hari penggunaan.
- Selpas menyapu toner anda akan rasa kulit seakan-akan berangin. Betul2 menyegarkan
- Day cream akan mencerahkan 1tona kulit anda selain perlindugan dari sinaran UV , habuk kotor & pencemaran.
- Night cream membantu mengecilkan 50% liang roma seawal 2hari & mengecutkan jerawat yg sedia ada..

Jika anda hendak dapatkan rawatan kulit yg lebih advance anda boleh gabungkan bersama Diamond Serum Stemcell utk memperbaiki sel² kulit yg telah rosak sejauh di lapisan ke-3 dan di perbaharui kepda sel kulit yg baru. Pertumbuhan sel kulit akan menjanji kan kulit luaran lebih cantik, halus , tiada cela & gebu..

Kesemua produk kami berasaskan Phytocelltec stemcell dimana ianya merupakan stemcell berkualiti tinggi daripda Switzerland

100% diyakini berkesan!

HARGA PROMOSI!!!

RM119.00 SM/RM129SS

**FREE POSTAGE 

Cara menghilangkan bekas jerawat dan jeragat



Anda mahu MERAWAT masalah JERAWAT & JERAGAT?  
.

Kami ada jalan PENYELESAIANNYA 
dengan menggunakan PRODUK keluaran IBeauty iaitu  

DIAMOND STEM CELL SERUM yang bertindak sebagai :- 

:: Anti PENUAAN 
:: Meningkatkan KEANJALAN kulit
:: JERAWAT dan JERAGAT hilang 
:: Menambahkan Kolagen  
:: Menjadikan kulit PUTIH BERSERI 
:: Pakar anti KEDUTAN 
:: Melindungi dari RADIKAL BEBAS 
:: MeREMAJAKAN kulit 
:: dan MELINDUNGI kulit dari SINARAN UV 

Jika anda tercari² produk untuk mengilangkan Jerawat, Jeragat, bintik hitam dan tona kulit tidak sekata, ini lah produk yg sesuai bagi meneyelesaikan masalah anda :)


Apa TUNGGU lagi, 
JIKA anda inginkan KULIT yang CANTIK dan BERSERI 
gunakan DIAMOND STEM CELL SERUM.  

HARGA : RM149/BOTOL (35ML)

Order Form !!!

Name:
Email Address:
Telephone No:
Nama / Jenis Produk (eg : cocoa collagen power plus)
Quantity Produk :
Price per Unit (eg: RM55.00)
Price include shipping? YES NO
Payment Method : CIMB MAYBANK PUBLIC BANK C.O.D
Delivery Mode : POS LAJU SELF PICK UP
Delivery Address :
Free email forms
 

Cantik Manis 82 Copyright 2010 | Designed by NC